Mič Vajnhaus pozvao Bijonse da donira fondaciju njegove ćerke

0
Mič Vajnhaus je zamolio Bijonse da da novac za Ejmi Vajnhaus Fondaciju.
Mič Vajnhaus, Guliver/Getty Images
Mič Vajnhaus, Guliver/Getty Images

Otac preminule soul pevačice nije bio impresioniran kada je otkrio da se Bijonse udružila sa Andreom 3000 na obradi Ejminog klasika Back to Black za potrebe najnovijeg filma Baza Lurmana Veliki Getsbi.

Mič je na Twitteru reagovao na soundtrack Velikog Getsbija koji je producirao Jay Z, suprug superzvezde, i nagovestio je da bi Bijonse više učinila ako bi donirala veliku sumu dobrotvornoj organizaciji za siromašne koja je otvorena na Ejmino ime.

-  Prvi sam čuo o Bijonse i Back to Black. Zvuči kao da se nekima od vas ne sviđa ideja.  Ne znam šta da kažem, ali šta ako Bijonse da 100,000 dolara fondaciji. Da li znate koliko bi dece pomogla? Samo kažem! Da ponovim. Ovo je prvi put da čujem da Bijonse obrađuje Ejminu pesmu  - neki su od tvitova Miča Vajnhausa.

Ovo nije prvi put da je Mič prozvao superbogate da doniraju novac u dobrotvorne svrhe. Prošlog meseca javno se podsmevao tokom gala večeri Ejmi Vajnhaus Fondacije u Blumergu, Njujork.

-  To je divna posvećenost. Bolje bi bilo da ste poslali 10 miliona, ali dobro znate da se mali gestovi u javnosti mnopgo cene.

Neprofitabilna organizacija osnovana posle Ejmine iznenadne smrti 27. jula 2011. godine ima za cilj da pruži podršku mladi beskućnicima i osobama koje imaju problema sa zloupotrebom droge.

makonda-tracker