Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Krstili smo našu ćerku Ninu

0
Pevačica Jelena Tomašević otkriva da li u njenom bračnom životu sa glumcem Ivanom Bosiljčićem ima monotonije i nameravaju li da se po drugi put ostvare kao roditelji
Jelena Tomašević, Foto:Luka Šarac, Filip Šobot
Jelena Tomašević, Foto:Luka Šarac, Filip Šobot

Imidž pop pevačice Jelene Tomašević (29) koji u javnosti odiše smernošću, privatno je potkrepljen duhovnim razvojem kojem je ova šarmantna umetnica svakodnevno posvećena. Iako joj je bračna zajednica sa popularnim glumcem Ivanom Bosiljčićem (34) i njihovom ćerkicom Ninom (1) ispunjena svakodnevnim radostima, talentovana brineta neretko je izložena iskušenjima s kojima se bezbrižno suočava.

- Privilegija današnjice je da, ne odlazeći u potpunu izolaciju, možemo uspešno duhovno raditi na sopstvenoj ličnosti. Svaki dan nađem vremena samo za sebe, makar i po nekoliko minuta, što je ponekad dovoljno da se umirim, razmislim i krenem dalje – kaže u razgovoru za Story Jelena koja je već sada odlučila da svoju ćerku odgaja u duhu pravoslavlja.

- Svakako ću se truditi da joj skrenem pažnju na to koliko je pravoslavlje praktično i primenljivo u svakodnevnom životu. Nina je krštena kao pravoslavka, tako će biti i odgajana – sigurna je ponosna mama koja je tek nakon porođaja počela da ističe svoj seksepil na sceni.

- Komplimenti na račun mog izgleda čine me zadovoljnom i za sve je zaslužno majčinstvo. Otkako sam se ostvarila kao mama i supruga, postala sam svesnija svoje ženstvenosti. Osećam se udobno u svemu što obučem, a u odabiru scenske garderobe  mnogo mi pomažu saveti kreatorke Tijane Todorović – kaže gospođa Tomašević-Bosiljčić koja se za sada ne boji da će njen odnos sa mužem zapasti u bračnu kolotečinu.

- Mislite li da se posle nepune dve godine braka suočavam sa monotonijom? Baš naprotiv, uživam u svežini braka - kaže pevačica kojoj najveće trenutke radosti pričinjavaju emotivne scene čiji akteri su upravo Nina i Ivan.

- Njih dvoje već sada imaju specifičan odnos: priče koje pričaju jedno drugom, svako na svom jeziku, naravno, šetnje po gradu i izlivi emocija. Međutim, kada dođe vreme ručka, mama se voli najviše na svetu. Nina je prohodala sa nepunih godinu dana, pa je sada prava jurnjava po kući. Prvu reč koju smo razumeli bila je tata i nju najčešće izgovara  – kroz osmeh priča popularna Kragujevčanka koja nema ništa protiv proširenja porodice i to baš u ovoj životnoj fazi.

- Ništa ne planiramo, samo priželjkujemo. Sve je to Božja volja – kaže pevačica koja je svoje fanove nedavno oduševila premijerom novog singla Melanholija.

- Možda ću sada srušiti nečije iluzije o mojim izvođenjima numera, ali ja uglavnom ne pevam o sopstvenom životu. Moje pesme nisu autobiografske, izuzev  jedne s prvog albuma kroz koju sam ispovedila svoju ličnu tugu – kaže Jelena i u dahu odgovara na poslednje pitanje o tome šta joj nedostaje za apsolutnu sreću: Ja ne stremim apsolutnoj sreći. Dovoljna mi je samo sreća.

 

 

 

makonda-tracker