Dejan Matić: Moj sin biće svetski putnik

1
Prvi naslednik pevača Dejana Matića rođen je u Beču gde je sve donedavno boravio sa mamom Jelenom, ali sada presrećni otac ne krije kako se ne odvaja od sina za kojeg mnogi kažu da je tatina slika i prilika
Dejan Matić, Foto: Zoran Kuzmanović
Dejan Matić, Foto: Zoran Kuzmanović

Sedamnaestog dana januara folk pevač Dejan Matić (34) postao je otac dečaka Zorana, kada se njegova supruga Jelena (31) porodila u Beču gde su i boravili sve do prošle nedelje. Pevačeva supruga želela je da sačeka lepo vreme kako bi sa sinom došla u Beograd gde su ih sačekali porodica i brojni prijatelji željni da vide Dejanovog prvog naslednika. Supružnici Matić, među kojima se ljubav probudila posle više godina prijateljstva, zajedno su doneli odluku da njihov sinčić dođe na svet u austrijskoj prestonici, a da potom porodično gnezdo sviju u Beogradu.

- Beba je prvi put u Srbiji i zbog toga se osećam mnogo rasterćenije nego dok su njih dvoje bili sami u Beču. Doduše, stalno sam putovao na relaciji Srbija - Austrija, ali mi je tek sada srce na mestu. Uvek sam se trudio da sve svoje slobodno vreme provedem sa njima, pa će tako biti i sada kada smo došli kući - priča Dejan koji ne može da sakrije sreću zbog toga što je njegov sin najzad kod kuće.

- Moj sin će izgleda biti svetski putnik. Nije mu smetao let avionom od Beča i nije nimalo plakao. Potpuno se navikao na promenu mesta boravka. Nije ga unervozila ni gužva u kući kada je familija došla da ga vidi, kaže ponosni tata koji je tokom prethodnih godina iskusio šta znači briga o mališanima, budući da njegov brat blizanac Saša (34) ima ćerkice Aleksandru (9) i Taru (5).

- Zoran je čista desetka, zadovoljan sam kako raste i napreduje. Svi kažu kako je on mali Deki i da potpuno liči na mene, Sašu i našeg tatu Zorana. Nisam od onih koji su otpočetka sanjali da dobiju muško dete, nego sam samo želeo da bude živo i zdravo. Ipak, čim je Jelena ostala u drugom stanju, predosećao sam da ću dobiti dečaka. Najviše su mu se obradovale Sašine ćerkice Aleksandra i Tara i potpuno su oduševljene bratom. Anja već planira kako će ga čuvati kada malo poraste, a Tara se nije odvajala od njega sve vreme dok su bili kod nas - iskren je muzičar koga je očinstvo učinilo poletnim i na poslovnom planu pa će tako za desetak dana objaviti i novi album.

- Siguran sam da ću imati pravi letnji hit zbog kojeg sam i stopirao CD koji je trebalo da izađe i ranije. I svom sinu sam kod kuće puštao nove pesme i slobodno mogu da kažem kako je baš lepo reagovao - ističe pevač.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker