Dragan Marinković Maca: Ima li ljubavi posle seksa

0
Dok se uveliko spekuliše o tome kako se među njima rodila romansa i da je neveran svojoj supruzi, glumac Dragan Marinković Maca ne krije da ga je rad na predstavi After zbližio sa koleginicom Miljanom Gavrilović
Dragan Marinković Maca Foto: Vladimir Šporčić
Dragan Marinković Maca Foto: Vladimir Šporčić

Život nekadašnjeg voditelja popularnih programa kao što je Veliki brat, Dragana Marinkovića Mace (45) polako, ali sigurno postaje pravi rijaliti šou i to baš u danima kada se poznati TV format, koji on ovoga puta neće voditi, vraća na TV B92. Naime, njegovi sve učestaliji dolasci u Beograd i susreti sa koleginicom Miljanom Gavrilović (23), podstakli su glasine da je ovaj glumac i šoumen neveran svojoj supruzi Tijani (31). Iako je poznato da ih spaja zajednički rad na predstavi After, Miljana i Maca toliko vremena provode zajedno da čak i njihove kolege iz predstave sumnjaju kako je poznati sarajevski šarmer zaveo zgodnu Leskovčanku i glavnu junakinju domaće serije Folk koja se donedavno prikazivala na TV Prva.

- Pošto je očigledno da je ovo među nama after seks varijanta, nikada nećete saznati da li je bila i seks varijanta. Oženjen sam čovek i otac dvoje maloletne dece pa ne mogu da vam otkrijem više od toga da Miljana i ja intenzivno razgovaramo o seksu – kaže Maca i ne krije da su mu razgovori sa Miljanom na intimne teme veoma inspirativni.

- U nedelju mi je bio rođendan i osećam se kao da sam napunio četrnaest godina pa mi se čini kao da sam dete kada se vode razgovori na temu seksa, iako možda izgledam starije – ističe Dragan i otkriva o čemu inače priča sa ženama posle seksa.

- U predstavi igram tatu devojci koja gubi nevinost u trenutku kada se ja vraćam s posla, a pošto nemam žensko dete, onda takvu scenu nisam ni preživeo. Važno je da su mi one dovoljno glumački izazovne. Privatno, posle seksa obično se okrenem i zaspim. Nekada posmatram prizor nakon završetka odnosa, ali u skladu s onom narodnom izrekom - nikada se ne kajem – ističe Marinković koji u komadu After, rađenom po filmu Posle seksa Erika Amadija, osim sa Miljanom igra i sa Ivanom Mihailovićem, Stojanom Đorševićem, Milenom Đorđević, Jelenom Rakočević, Ankom Gaćešom i mnogim drugim umetnicima.

- U predstavi ima jedna lezbijska i jedna homoseksualna scena, u kojoj ja ovoga puta ne učestvujem da mi to ne bi prešlo u manir.  Tekst je životan i u njemu će se mnogi prepoznati – zaključuje otac sedmoipogodišnjeg Lava, rođenog u vanbračnoj zajednici sa sarajevskom šminkerkom Amrom Redžić i pet godina mlađeg Fjodora Simeona kojeg je dobio s aktuelnom suprugom Tijanom.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker