Vanja Grbić podržava akciju za sestre Moldovan

0
Večeras će na drugom spratu TC Delta City od 18 do 20 časova biti održano druženje sa našim proslavljenim odbojkašem Vanjom Grbićem, u cilju pozivanja posetilaca da se prijave na takmičenje Nastavi tradiciju, a sav prikupljeni novac od kotizacija ide za obnavl
Vanja Grbić, foto: Promo
Vanja Grbić, foto: Promo

Takmičenje u okviru manifestacije Nastavi dalje održaće se 20. aprila na sportskim terenima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, na Košutnjaku.

- U okviru manifestacije održaće se 8 turnira u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, šahu, stonom tenisu i obaranju ruku. Za najmlađe smo spremili igraonicu sa puno igračaka – izjavio je Miloš Obradović, organizator manifestacije i dodao:

- Očekuje se da će u igrama učestvovati oko 500 mališana i 2500 studenata, i isto toliko gledalaca.

U nastavku promocije manifestacije u šoping-molu Delta City biće održane jos dve akcije:

10. aprila - gostovanje rukometašice Svetlane Kitić i mini takmičenje u rukometu

15. aprila - gostovanje fudbalera Dejana Petkovića Ramba i takmičenje u mini fudbalu.

 

Nastavi tradiciju je projekat u organizaciji Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (Univerzitet u Beogradu) i SKONUS –a (Studentski parlament Srbije), koji se održava treću godinu za redom angažovanjem studenata sa ciljem da se prijateljski, moralno, materijalno i medijski pomogne srpskim sportistima, osnovcima, srednjoškolcima i studentima.

makonda-tracker