Vendi: Plašim se sebe, a ne drugih

0
Nova takmičarka rijaliti šoua Veliki Brat pričala je o utiscima, atmosferi i ostalim ukućanima, ali i o svojim strahovima.
Vesna Vukelić Vendi
Vesna Vukelić Vendi

Od ukućana je izdvojila Avu koja joj je nekako najsimpatičnija, jer je karakterna, dobrodušna, neiskvarena, možda malo i prezaštićena jer je odrasla pod staklenim zvonom, objasnila je Vendi. 

Na pitanje Velikog Brata kako bi opisala odnos Uroša i Ave, Vendi je rekla da su njih dvoje u potpunom raskoraku. 

- Džin i princeza ne mogu da se uklope - objasnila je ona, i dodala da neće dozvoliti Avi da više pati i da se srozava zbog Uroša. 

- Ja sam ovde misionar, i Ava će ubrzo da shvati neke stvari - pojasnila je Vesna svoju ulogu u kući. 

Pored Ave, i Boban joj je takođe simpatičan. Zamerila je jedino to što je malo uplašen i ukočen, ali je istakla da voli taj muško-ženski senzibilitet kod njega, jer inače ne voli alfa mužijake, pa joj prijaju ljudi koji imaju tu žensku senzualnost

- On je senzualan čovek - rekla je Vendi za Bobana. 

Od ukućanki najlepša joj je Ava, zbog svog zanimljivog lica i duha zapadne civilizacije koji se najviše oseća kod nje, a i sebe je uvrstila među lepotice, tvrdeći kako može da bude i Mis i Mister, zbog toga što je ona i žena i muškarac.

Ona je u ispovedaonici otkrila i da najviše strahuje od sebe. 

- Plašim se mog mača, da ne bude prejak. Drugih se ne plašim - priznal je Vendi koja je rekla i da joj ukućani generalno prijaju i  da je dobro je prihvaćena, ali da ne želi da ulazi u nečiji duševni otpad, misleći pritom na Vesnu da Vinču i Maju Nikolić. 

- Nije bitno šta će neko da priča meni iza leđa, najbitnije je da mi se sklanjaju s puta - kaže Vendi.

Velikog Brata redovno možete pratiti na TV B92.


makonda-tracker