Burak Ozčivit: Žena me prvo osvoji pogledom

1
Popularni Bali-beg otkriva koliko se njegov život promenio otkada je postao popularan, zbog čega ume da bude nesrećan i kako se nosi sa pesimizmom, ali i kakav je u ljubavi.
Burak Ozčivit, foto: Promo, Facebook
Burak Ozčivit, foto: Promo, Facebook

Atraktivni glumac Burak Ozčivit (29) karijeru je počeo kao model, ali se proslavio ulogom markantnog Bali-bega u seriji Sulejman Velilčanstveni. Iako ne krije da mu je posao na prvom mestu, ističe da mu je ljubav veoma važna, kao i da uživa u romansi sa Dežjlan Čapu, ćerkom poznate turske dizajnerke koju je krajem prošle godine i zaprosio, iako se spekulisalo da je naklonjen jačem polu. Hrvatsko izdanje magazina Story donosi intervju sa ovom turskom zvezdom.

Story: Žene su potpuno poludele za vama. Imate li zbog toga probleme dok šetate ulicom?

- Sada je prošlo već dosta vremena, ali ne mogu reći da imam problema kada negde izađem. Reakcije su odlične. Nekako smo se svi navikli na to.

Story: Koliko vremena provodite ispred ogledala? Možete li za sebe reći da ste zgodan muškarac?

- Ne obraćam pažnju na takve stvari. Teško mi je govoriti o sebi na taj način. Lepota mi nije važna. Gledam ukupnu sliku, važno je da je neko dobra osoba.

Story: Kako izgleda vaš život otkako ste 2005. postali najbolji turski model?

- Bilo je i zabavnih i tužnih perioda. U poslednjih pet ili šest godina bilo je trenutaka kada sam bio pesimističan, ali to sam prebrodio. Češće se vodim osećajima nego razumom, nisam baš racionalan.

Story: Koji su razlozi tig povlačenja i pesimizma? Ljubavni problemi?

- Verujem u neke odlike svog horoskopskog znaka Jarca. Jarčevima je njihov posao ceo život. Volim svoj posao i budem nesrećan ako tu nešto nije u redu. Uživam da radim i ponekad čak zamišljam kakav će biti sledeći angažman. Ali, ne volim stalno biti na istom mestu, što zahvaljujući poslu i ne moram.

Story: Kakvi ste kada ste zaljubljeni?

- Kada mi je do nečega stalo, bilo da je to posao ili porodica, uvek sam posvećen tome. Biti zaljubljen nešto je dragoceno, nešto što utiče na sve aspekte života. Ali, jednostavno se ne možeš zaljubljivati celo vreme. To se dogodi u sekundi, baš kao što se zapali plamen. Ali kao i sveća – zna izgoreti.

Story: Dakle, stratsveni ste u vezi sa Džejlan?

- Ne bih baš to rekao. Ali svaki trenutak mislim na nju. Želim biti pokraj nje. Često se čujemo telefonom; gde je, s kim, šta radi.

Story: Ljubomorni ste?

- Ponekad, ali malo. Mislim da je u nekim granicama ljubomora poželjna u vezi.

Story: Čime vas žena može zavesti?

- U prvom trenutku pogledom. Tu sve počinje… Tada mi se javljaju osećaji. Žene govore svojim očima.

 

makonda-tracker