Kris Braun demantovao raskid sa Rijanom: Više nikad neću dići ruku na nju

0
Pevač je priznao da je zahvalan devojci što je pronašla način da mu oprosti nakon što ju je brutalno pretukao. Svoje greške uvideo je tokom savetovanja sa stručnjacima
Kris Braun, foto Guliver/Getty Images
Kris Braun, foto Guliver/Getty Images

Reper je demantovao  glasine o raskidu s devojkom Rijanom  U Today showu  voditelja Meta Lauera, u koji je došao da promoviše svoj  novi album Fine China. Kris Braun je izjavio kako je apsolutno siguran da više nikada neće dići ruku na pevačicu koju je 2009. godine brutalno pretukao. 

Iako ju je ponovno osvojio, Kris je svestan da neće lako vratiti naklonost javnosti i popraviti svoj narušeni ugled. Priznao je da je tokom dvomesečnih odlazaka savetovanja protiv nasilja u porodici uvideo svoje greške.

- Samo sam pokušao biti što bolji čovek i trudio se pokazati joj koliko mi je žao zbog incidenta. Shvatio sam da je to bilo apsolutno pogrešno i da to nikada više neću učiniti. Rijana poznaje moje srce, a ja njeno - rekao je.

Priznao je da je tokom savetovanja u glavi stalno iznova vrteo incident koji se dogodio u automobilu.

- Svakog ponedjeljka sedio bih u Virdžiniji i razmišljao zašto sam to učinio? Stvarno sam želeo da mi pomognu - rekao je Braun.

Svestan je da svi nisu spremni da mu oproste incident i priznao je kako je odgovoran za sve jer je morao da odraste .

- Što sam stariji, pokušavam da budem što ozbiljniji. Moram da se usresredim na ispravne stvari i budem što skromniji - rekao je.

Dodao je da će zauvek biti zahvalan Rijani što je pronašla način da mu oprosti jer nije bio siguran da će ikada više hteti da se pomiri sa njim.

 

makonda-tracker