Viktorija: Kako izbeći ucene u borbi za starateljstvo

0
Nekadašnja jugoslovenska zvezda ispričala je u emisiji Magazin In kroz kakav je pakao prošla dok se borila za starateljstvo nad ćerkom Tarom.
Snežana Mišković Viktorija, foto:  Pink
Snežana Mišković Viktorija, foto: Pink

Viktorija je otkrila da joj je njen bivši partner pretio da će je smestiti u luidnicu, kao i da je bitka oko njihove zajedničke ćerke bila veoma duga i mučna, ali i da je ona učestvovala u rijalitiju Farma da bi sudiji pokazala kakva je osoba i da li može da se stara o detetu.

- Kad uđeš s nekim u vezu i rešiš da napraviš dete prvo da ti potpiše starateljstvo i pre nego što zatrudniš. Odmah, ali odmah! Da se odrekne starateljstva, a njegova je savest koliko će on u toku odrastanja deteta da ti pomaže. Izbegavaš tu situaciju da te on ucenjuje preko deteta, e sad ću da ti uzmem dete...To zakonom kod nas nije regulisano i onda je žena izložena torturi, ucenama i batinama i sutra ako naiđe problem sve će se prelomiti preko deteta – poručila je pevačica kod Sanje Marinković, otkrivši kako je sam proces najbolniji za dete.

- Ne treba dete sutra da doživi da stane pred sud pa da ga pitaju a kako žive tata i mama, pa se ubacuju sve ustanove, socijalno, pa medicinski fakultet, pa uvek ista glupa pitanja, onda ti se dete trese, ne znaš više šta će da ga pitaju, unezvereno dolazi i odlazi – rekla je Viktorija.

makonda-tracker