Keli Bruk: Kad se setim Helen Miren, ne bojim se starenja

0
Tridesettrogodišnji model otkrio je da je činjenica da će ostariti ponekad zabrinjava, ali da strah od toga nestaje kada se seti glumice Helen Miren, koja, kako kaže, is a 67 godina u bikiniju izgleda odlično.
Keli Bruk, foto: Promo
Keli Bruk, foto: Promo

Keli Bruk je spomenutu glumicu navela kao uzor, budući da Helen i sa 67 godina u bikiniju izgleda odlično. S obzirom na to da se Keli proslavila poziranjem u oskudnoj odeći, navela je da joj je poznata glumica promenila pogled na starenje. 

- Ponekad me zabrinjava činjenica da ću ostariti i da neću zauvek moći da radim kao model, ali činjenica da Helen u bikiniju izgleda odlično trebalo bi da bude pozitivna za sve žene. Kad se setim nje, odmah prestanem da se brinem - izjavila je Keli za časopis You.

Keli je nedavno pozirala za novu kolekciju kupaćih kostima za New Look, a u intervjuu je izjavila i da lepota dolazi iznutra te da je njen izgled potpuno prirodan. 

- Nemam ekstenzije i nisam operisala grudi. Ne idem na botoks svaka dva meseca. Mislim da devojke koje to rade nisu srećne - zaključila je Keli. 

makonda-tracker