Tropiko bend spotom poziva na humanost

0
Prve lepe prolećne dane članovi Tropiko benda iskoristili su da počnu sa promovisanjem novih pesama.
Tropiko bend
Tropiko bend

Tako su se nedavno okupili u Staroj Pazovi, a povod je bio snimanje spota za pesmu U ljubav verujem kojim najavljuju svoji četvrti album čije objavljivanje se očekuje krajem aprila.

Nakon što su u svojoj karijeri učestvovali u nekoliko stotina humanitarnih akcija, članovi benda su ovoga puta odlučili da odu korak dalje pa u novom spotu ukazuju na važnost pomaganja drugima. Pošto i pesma nosi simboljičan naziv odlično se uklopila u temu video klipa. 

- Učestvujući u brojnim akcijama za ljude kojima je pomoć bila potrebna trudili smo se da damo pozitivan primer. Nadamo se i da će naš novi spot podstaknuti ljude da budu dobri jedni prema drugima i da se međusobno pomažu - rekao je ovim povodom Sale, pevač Tropiko benda.

Inače, snimanje u produkciji IDJ videos je trajalo gotovo čitavog dana jer se radilo na više lokacija koje su uključivale lokalni put, gradski stadion i bolnicu. Pored benda u spotu se pojavljuju  i tri glumca Tara Alčevski, Jelena Velkovski i Vanja Lazin koji u svom delu pričaju potresnu priču o humanosti i požrtvovanosti, a osim njih angažovano je i petnaest statista. Premijera spota se očekuje u prvoj nedelji aprila.

makonda-tracker