Sergej Trifunović: Glasači VB-a, odvojite pare za pomoć Tijani

0
Pre nego što je u emisiji VB magazin pozvao publiku rijalitija da pomogne bolesnoj devojčici Tijani Ognjanović, slavni glumac se sa istom porukom u društvu Ramba Amadeusa obratio gledaocima RTS-a u emisiji Žikina šarenica.
Sergej Trifunović, Story arhiva
Sergej Trifunović, Story arhiva

Popularni glumac Sergej Trifunović proteklog vikenda se istakao po humanim aktivnostima u želji da apleuje na srpsko televizijsko gledalište kako bi se što pre skupio novac za transpanatciju srca male Tijane Ognjanović kojoj je neophodna hitna operacija u Hjustonu. Pre nego što je publiku emisije VB magazin na TV B92 pozvao da pošalje SMS-ove za pomoć maloj Tijani, Sergej je to učinio i u emisiji Žikina Šarenica na RTS-u. Društvo u  svojevresnom muzičkom perormansu pravio mu je multimedijalni umetnik Antonije Pušić poznatiji kao Rambo Amadeus.

U emisiji pokazao i transparent na kome je pisalo – Za Tijanu i broj žiro računa za donaciju.

- Ja ću samo kratko i idem. Nedavno je u Srbiji umrla devojka koja nije imala novca za operaciju, ali da i dalje možemo pomoći maloj Tijani. Zamolio bih sve gledaoce što glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće VB, odvoje pare za Tijaninu operaciju - poručio je glumac i podsetio na činjenicu da je u Hrvatskoj nedavno prikupljneo milion dolara za operaciju jedne hrvatske devojčice.

- Budite veći Srbi od Hrvata - našalio se Sergej, koji je nedavno na svom Facebook profilu pozvao svoje prijatelje da pomognu maloj Tijani.

Tijana Ognjanović je osmogodišnja devojčica kojoj je hitno potrebna transplatacija srca. Transplatacija srca bi trebalo da se obavi u Hjustonu, a za to je po proceni bolnice potrebno 1.015.000 dolara.

Nikola Rumenić

makonda-tracker