Šeron Stoun: Umem da živim kao pustinjski cvet

0
Holivudska glumica Šeron Stoun (54) bez obzira na to što je odavno iskoračila iz godina u kojima se dame smatraju privlačnim, i danas važi za jednu od najpoželjnijih žena sveta.
Šeron Stoun, foto: Guliver
Šeron Stoun, foto: Guliver

Kada je u kultnom filmu Niske strasti u kratkoj suknji prekrstila noge, a pri tome nije nosila donji veš, niko nije mogao da ostane ravnodušan. Trenutno ova seksi bomba ima tri decenije mlađeg dečka Martina Mica (27) koji je potpuno lud za njom. Inače, ova najinteligentnija glumica sveta sa IQ 154, veoma je otvorena pa nisu retke ni njene izjave na temu seksa.

- Svako je biseksualac u određenoj meri. Sada se i dame ponašaju kao muškarci, a ja volim ljude na starinski način. Obožavam muževnost, a danas su žene te koje su muževne. Ja sam strejt, ali to baš ništa ne znači - rekla je ona.

- Ljubav i život su kao okean. Ponekad je plima, drugi put oseka, a nekad deluje kao prokleta pustinja Mohave. Srećom, ja sam pustinjski cvet, pa mi ne smeta mnogo kada sam sama. Non-stop me spopadaju dvadesetogodišnjaci. To je verovatno zbog toga što znaju da u mom frižideru ima hrane i zato što misle da sam neko ko bi ih saslušao i pitao kako su proveli dan – izjavila je plavokosa dama.

makonda-tracker