Kolin Farel: Voleo bih da je ljubav jednostavna kao seks

0
Glumac Kolin Farel priznaje da je ljubav jako komplikovana stvar, te da bi voleo da su emotivne veze jednostavne koliko i seksualne.
Kolin Farel, foto: Bang media
Kolin Farel, foto: Bang media

Poslednja ozbiljna veza popularnog glumca bila je sa Alicijom Bačeldom, sa kojom se zabavljao do 2010. godine, ali Farel ipak nije izgubio veru u ljubav, te i dalje traga za idealnom osobom, koja će mu biti interesantna i van kreveta.

- Ljubav je često jako komplikovana – seks je dosta jednostavniji. Ali ja ipak čeznem da nađem ženu svog života. Kada bih pronašao ženu sa kojom bih vodio zanimljiv razgovor i nakon seksa, bio bih u raju! – rekla je filmska zvezda irskog porekla za nemački magazin IN.

Tridesetšestogodišnji glumac koji je ranije imao problema sa alkoholom i drogama, priznao je da ga je očinstvo promenilo, te da je nakon toga postao mnogo bolja i nesebičnija osoba.

- Moj najveći cilj u životu bio je da postanem bolja osoba, bolji prijatelj, ljubavnik i otac. Imam još mnogo toga da uradim po tom pitanju ali sam na pravom putu – rekao je otac desetogodišnjeg Džejmsa, kog je dobio u braku sa američkim modelom Kim Bordenavi, i trogodišnjeg Henrija iz veze sa Alicijom Bačeldom.

 

T.R.

makonda-tracker