Kim Kardašijan želi da nazove svoju bebu Easton West (Istočni Zapad)

0
Starleta otkriva kako bi želela da se zove njeno dete, opovrgavajuči spekulacije o imenu North (Sever), koje se sve češće pominje u medijima
Kim Kardašijan, Guliver/Getty Images
Kim Kardašijan, Guliver/Getty Images

Rijaliti tv zveda, koja očekuje prvo dete sa svojim dečkom Kanijem Vestom u julu, stala je na kraj glasinama da par planira da nazove svoje dete North (Sever). Međutim, priznala je da su napravili listu potencijalnih imena i da se nada imenu Easton West ( slobodni prevod bi bio Severni Zapad ).

- Nije tačno da smo planirali da dete nazovemo Noth! Ono nije jedno od imena, koja se nalaze na listi! Ali znate koje ime mi se posebno sviđa? Easton! Dobro zvuči: Easton West i mislim da je baš slatko. Nadam se da će se Kanije složiti sa mnom – rekla je Kim.

Pitanje koje je naravno odmah usledilo je bilo vezano za pol deteta, ali je ona izbegla odgovor rekavši da je sastavljen spisak neutralnih imena, odnosno ona koja bi pristajala i dečaku i devojčici, kao što je to slučaj sa imenom Easton.

Tridesetdvogodišnja rijaliti zvezda u šou programu The Tonight Show with Jay Leno priznala je da je imala poteškoća da saopšti svojoj sestri Kloi vest o svojoj trudnoći, jer ona već tri godine pokušava da ostane u drugom stanju.

- Morala sam da zamolim svoju sestru Kurtnni da mi bude podrška u saopštavanju. Toliko sam bila nervozna – rekla je Kim.

makonda-tracker