Masters Of Dirt u utorak stižu u Beograd

0
Zbog zahtevnih tehničkih priprema, Masters mašinerija u Kombank Areni biće već od utorka, drugog aprila, dok će Beograđani na tom mestu njihove vratolomije u vazduhu imati prilike da vide šestog aprila.
Masters Of Dirt, Riki Monti foto
Masters Of Dirt, Riki Monti foto

Od vatrenog otvaranja do eksplozivnog vrhunca, svaki element predstave pažljivo je osmišljen da bi na najbolji mogući način uvukao publiku u suludo putovanje koje ostavlja bez daha. Masters of Dirt je freestyle u svom izvornom obliku, bez ikakvih pravila i ograničenja.

Publika u Kombank Areni od početka performansa može da očekuje ektremne trikove sa motorima, bajkovima, kvadovima i ostalim vozilima. Iznenađenja pritom pljušte sa svih strana i povlače publiku u magičan vrtlog, sve do samoga kraja i urnebesnog završetka.

Masters of Dirt okuplja najbolje profesionalne vozače iz najspektakularnijih akcijskih sportova, koji se svojim veštinama razmeću u frenetično osmišljenoj koreografiji. Oni su u stalnoj potrazi za novim trikovima te usavršavanju i dodavanju novih elemenata u već ionako sulude egzibicije.

makonda-tracker