Tamara Eklston: Provokativne poze za Playboy

0
Ćerka vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona i hrvatske manekenke Slavice Radić, Tamara Eklston izazvala je pometnju na društvenim mrežama kada je objavila jednu od fotografija koje je uradila za Playboy.
Tamara Eklston, foto: Instagram
Tamara Eklston, foto: Instagram

Iako su je u ovome podržali i porodica i verenik, reakcije Tamarinih sledbenika na društvenoj mreži Twitter većinom su bile negativne, jer su se tviteraši pitali da li ima nešto što razmažena bogatašica neće uraditi za publicitet - Novac ne može da kupi klasu i Sa svim parama na svetu Tamara i dalje izgleda jeftino, samo su neke od reakcija.

- Tužno je što na svetu ima toliko negativnih ljudi. Umesto što brinete za moj život, koji ne može biti ispunjeniji, treba da se zapitate zašto ste tako ogorčeni i probate da svoj život učinite boljim – napisala je Tamara koja je za ovo snimanje dobila šestocifreni honorar.

Uprkos tome, Daily Mail naveo je da je ova fotografija jedna od pristojnijh, budući da su ostale fotografije snimljene za Playboy daleko provokativnije.

- Tamara je ponosna na svoje telo i ovim editorijalom je odlučila da proslavi svoje obline - otkrio je izvor blizak porodici Eklston.

Inače, Tamara i njena sesrta Petra u potrazi su za novim domom iz snova, a mediji pišu da se na šoping listi poznatih naslednica našla kuća Volta Diznija vredno 95 miliona dolara. Ova kuća ima osam spavaćih soba i čak 17 kupatila, a svaka prostorija nameštena je na tipično američki način – puno nameštaja, udobnih garnitura, raskošnih lustera i ostalih detalja. Vila ima i dodatne prostore poput kućnog bioskopa i teretane, a ima i veliku terasu sa bazenom, uređene travnjake i teniski teren.

Kako izgleda ovo imanje možete pogledati ovde.

 

T.R.

makonda-tracker