Lejdi Gaga: Rođendanska čajanka inspirisana Ludim Šeširdžijom

0
Dečko popularne pevačice Lejdi Gage, Tejlor Kini, odlučio je da za njen rođendan organizuje čajanku, nadajući se da će smenjivanje alkoholnih pića raznim vrstama čajeva pomoći njegovoj devojci da se oporavi od nedavno izvršene operacije kuka.
Lejdi Gaga, foto: Bang media
Lejdi Gaga, foto: Bang media

Dečko muzičke zvezde Lejdi Gage, Tejlor Kini, odlučio je da svojoj devojci povodom rođendana organizuje čajanku inspirisanu likom iz priče Alisa u zemlji čuda – Ludim Šeširdžijom, poznatim po stalnom ispijanju čajeva. Tejlor se odlučio za ovakav vid zabave budući da je njegova devojka nedavno izvršila operaciju kuka, pa ne bi trebalo da konzumira nikakve vrste alkoholnih pića.

- Gaga je oduvek bila opsednuta ispijanjem čajeva jer je čine srećnom, a tematska žurka inspirisana likovima iz Alise u zemlji čuda će je sigurno oduševiti. Gaga još uvek pije lekove protiv bolova zbog operacije kuka, pa ne bi smela da konzumira bilo kakva alkoholna pića, tako da će ovakav vid proslave biti pun pogodak – rekao je za američke medije izvor blizak pop zvezdi.

Pevačica izbegava alkohol otkada je sredinom februara bila primorana da otkaže svoju američku turneju kada je ustanovljeno da ima oštećenje labruma, zboč čega je bilo neophodno da ode na operaciju od koje se uspešno oporavlja.

 

T.R.

makonda-tracker