Otkrivena nova voštana figura Britni Spirs

0
Voštana figura, koja je urađena na osnovu izgleda pevačice na dodeli MTV nagrada iz 2008. godine, nije baš verodostojna kopija popularne pevačice
Britni Spirs u vosku, foto Guliver/Getty Images
Britni Spirs u vosku, foto Guliver/Getty Images

Muzej Madam Tiso u Njujorku, predstavio je drugu voštanu figuru princeze popa – Britni Spirs. Kopirajući njen izgled sa nastupa na MTV Video Music Awards 2008. godine, odnosno trenutak njenog velikog povratka, voštana figura bi trebalo da prikazuje Britni u njenom punom sjaju.

Ali, uprkos uloženom trudu, Britnina kopija, koja obučena u svetlucavu sivu haljinu i nosi visoke potpetice, nije uspela da zadovolji odgovarajuće kriterijume i ne izgleda onako kako se očekivalo. Tim koji je stajao iza kreiranja  izgleda voštane figure: boje kože i kose, zuba, čak i nogu plesačice, jednostavno nije uspeo da napravi verodostojan duplikat. Voštana figura nije uspela da uhvati Britninu esenciju, ali izgleda da to brojnim fanovima koji su se slikali pored nje, nije smetalo.

Ovo je druga voštana figura koja se nalazi u muzeju Madam Tiso, a prva kreacija je završena 2003. godine i prikazuje Britni u zelenom kostimu kako izvodi ples oko šipke.    

makonda-tracker