Selena Gomez nastupa na 2013 MTV Movie Awards

0
Selena će premijerno izvesti singl Come&Get it na 2014 Mtv Movie Awards, koje će se prenositi na Mtv kanalu u utorak 16. Marta u 22h
Selena Gomez, promofoto
Selena Gomez, promofoto

Mlada pevačica i glumica Selena Gomez po prvi put će uživo predstaviti novi singl Come & Get It na ovogodišnjoj dodeli MTV filmskih nagrada 2013 - MTV Movie Awards, koje će se održati u noći između nedelje i ponedeljka, 14. na 15. april, u Kaliforniji, dok će snimak dodele na regionalnom MTV kanalu biti u utorak, 16. aprila, u 22:00.

Come & Get It je prva numera sa Seleninog novog albuma koji je planiran za ovo leto. Nedavno se lepa umetnica sastala sa ekipom MTV News-a sa kojima je pričala na temu predstojećeg nastupa na MTV dodeli nagrada, novoj pesmi i albumu koji će obradovati njene mnogobrojne fanove.

- Super je što ću se vratiti u svet muzike, nakon godinu dana pauze koju sam napravila kako bih se posvetila radu na filmu, upravo nastupom na MTV Movie Awards dodeli. Oduševljena sam - rekla je Selena.

2013 MTV Movie Awards biće i zvaničan uvod u sezonu letnjih blockbustera sa svojim otkačenim slavljenjem filmova, glumaca i muzike koje publika voli. Kao što je već najavljeno, zvezda u usponu Rebel Vilson, nominovana za Najbolju glumicu i Najbolju prvu ulogu na filmu za Fat Amy u filmu Pitch Perfect, biće voditeljka ovogodišnjih dodela, a pridružiće joj se prvi dobitnik nove MTV-jeve nagrade Comedic Genius Vil Farel, koji je nominovan u kategoriji Najbolji par na filmu sa Zakom Galifianakisom za film The Campaign. Glumica Dženifer Lorens, upravo nagrađena Oskarom (Silver Linings Playbook i House at the End of the Street) pridružiće se slavnim koleginicama Emi Votson (The Perks of Being a Wallflower), Rebel Vilson (Pitch Perfect ), En Hatavej (Les Miserables) i Mili Kunis (Ted) u pokušaju da odnese kući najviše Zlatnih kokica. Na čelu muške grupe je Set MekFarlan kao Ted (Ted), Džejmi Foks (Django Unchained ), Bredli Kuper (Silver Linings Playbook) i Čaning Tatum (Magic Mike). Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji Film godine trajaće tokom prenosa 22. godišnje dodele 2013 MTV Movie Awards.

makonda-tracker