Veliko interesovanje za CD sa muzikom iz serije Larin izbor

0
Nakon sto je nedavno počela da se prikazuje serija Larin izbor, zavladalo je veliko interesovanje za CD sa muzikom iz istoimene serije.
Larin izbor, foto: Promo
Larin izbor, foto: Promo

Jedna od najgledanija hrvatskih serija Larin izbor ima i svoje soundtrack izdanje. Sredinom prošle godine, saradnja Nove TV, produkcijske kuće MediaPro Entertainment i Croatia Records  rezultirala je CD izdanjem s naslovnom pesmom i muzikom iz Larinog izbora  koji je za male ekrane prikovao gotovo sve generacije. 

Mediteranska ljubavna priča dvoje mladih iz socijalno različitih porodica snimana u vrhunskoj produkciji prožeta je snažnim muzičkim momentima za koje je zadužen kompozitor  Tonči Huljić.

Naslovna pesma Samo ljubav ostaje (Vrime o'mižerije) vrlo brzo je postala pravi hit. Autorski dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić  tako su još jednom nežnom pesmom pogodili u srž publike koja napeto prati sve zaplete junaka serije.

Ove kompozicije kao i originali i instrumentalne verzije nekoliko pesama s izdanja Ka hashish objavljenog prošle godine mogu se naći na soundtracku Larin izbor. CD sa muzikom iz serije „Larin izbor“ možete kupiti u Jugotonu.

 

makonda-tracker