Alen Ademović: Uskoro stiže još jedan sin

0
Član benda Miligram, Alen Ademović, nedavno je sa svojom suprugom Natalijom saznao kako će ponovo postati roditelji i da će njihov sin Antonio najverovatnije dobiti brata
Alen Ademović, Foto: Vladimir Šporičić
Alen Ademović, Foto: Vladimir Šporičić

Iako se petog januara prošle godine ostvario u najlepšoj ulozi roditelja, muzičar Alen Ademović (26) i njegova supruga Natalija (28) nisu dugo čekali na proširenje familije pa će uskoro svom sinu Antoniju podariti brata. Mladi bračni par oduvek je maštao o velikoj porodici i kući ispunjenoj grajom i dečjim osmesima, a sada su na putu da svoj san i ostvare. Član benda Miligram i njegova draga bili su presrećni pošto su saznali da će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana.

- Obradovala nas je vest kako ćemo uskoro ponovo postati roditelji i da će naš dom biti ispunjen još jednim osmehom. Natalija bi trebalo da se porodi u septembru, a prema dosadašnjim procenama lekara, dobićemo još jednog dečaka. Istina je da je još rano za prognoze, ali doktor je devedeset odsto siguran da će beba biti muškog pola - ne krije osmeh ponosni tata, a vest da će uskoro dobiti još jednog naslednika posebno je obradovala Alenovu suprugu.

- S obzirom na to da postoji verovanje kako švaleri imaju žensku decu, sada se moja Natalija sa mnom šali pitajući me, a ujedno i konstatujući: Ti stvarno nisi švalerčina?! - otkriva kroz osmeh muzičar čiji će sin izgleda krenuti tatinim stopama.

- Kada je neraspoložen ili nemiran, Antoniu pustimo kanal Pink Music i on odmah promeni raspoloženje. U poslednje vreme odlično reaguje na numeru Željka Samardžića Zaustavite januar - otkriva Ademović koji ne krije da u njihovoj kući supruga vodi glavnu reč, ali je zato on stroži roditelj. Pred Alenom su u narednom periodu i brojne poslovne obaveze, a očekuju ga i pripreme velikog solističkog koncerta benda Miligrama 17. maja u dvorani Zetra u Sarajevu.

Danilo Mašojević

makonda-tracker