Kristina Radenković: Pomirenje je nešto najlepše što nam se desilo

3
Dve godine trebalo je Kristini Radenković i Ljubomiru Jovanoviću da uvide kako njihova nekada strasna ljubav zaslužuje novu šansu. Posle pomirenja voditeljka otkriva zašto je njena veza sa bivšim rukometašem sada snažnija nego ikada pre
Kristina Radenković, foto: Marko Sovilj, privatna arhiva
Kristina Radenković, foto: Marko Sovilj, privatna arhiva

Kažu da za pravu ljubav postoji i pravo vreme, a izgleda da su se u to nepisano pravilo uverili i voditeljka Kristina Radenković (32) i bivši rukometaš Ljubomir Jovanović (31). Nakon što su pre dve godine okončali svoju višegodišnju romansu, nekadašnji partneri odlučili su da svojim osećanjima daju još jednu šansu. Česti razgovori, ali i susreti učinili su to da Kristina i Ljuba obnove svoju vezu i još jednom dokažu kako duboke i iskrene emocije odolevaju vremenu. Onaj ko nije istinski voleo, taj misli i da je ljubav prolazna, što se ne može reći i za ovaj poznati par. Naime, svoju vezu i poznanstvo voditeljka i rukometaš otpočeli su pre devet godina u Novom Sadu, a još tada shvatili su kako između njih postoje osećanja koja prelaze granicu prijateljskih. Uprkos rastanku posle velike ljubavi, njih dvoje ostali su u korektnim odnosima i jedno drugom nisu postali stranci. Ispostavilo se da im je bilo potrebno vreme kako bi i jedno i drugo odredili svoje životne prioritete, ali i shvatili da su kao stvoreni jedno za drugo. Učeći na starim greškama, Kristina i Ljuba pronašli su novi način da zajedno koračaju kroz život.

- U Ljubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome. Sada kada razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar koja je mogla da nam se desi u ovom trenutku. A sve se dogodilo spontano - iskrena je Kristina koja se kraj svog dragog oseća voljeno i zaštićeno.

- Iako volim da kažem za sebe da sam samostalna, istina je da sam iza svoja četiri zida krhka i da uživam u sigurnosti koju mi pruža moja sadašnja veza. Nisam od onih žena kojima nije potreban taj vid muške podrške - govori voditeljka kviza Slagalica i ističe kako joj bivši sportista pruža veliku podršku na svakom životnom polju. Mada trenutno ne želi da govori o nedavno obnovljenoj romansi, nekadašnji sportista ni u vreme kada nije bio sa Kristinom nije skrivao da je ona veoma važan deo njegovog života.

- Do sada sam samo jednom iskreno voleo. To ne znači da sam se u ostalim vezama pretvarao, ali jednu novinarku voleo sam najintenzivnije i najduže - rekao je Jovanović prošle godine za Story.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker