Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Preživeli smo i gore

0
Pevačica Nataša Bekvalac donela je odluku da okonča jednogodišnju vezu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem i to tokom telefonskog razgovora
Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, foto: Story press
Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, foto: Story press

Pop zvezda Nataša Bekvalac (32) ostavila je manekena Vladimira Vuksanovića (25). Iznenadni kraj ove romanse dogodio se tačno na godišnjicu njihove veze započete nakon manekenovog prošlogodišnjeg povratka sa Kostarike gde je učestvovao u rijaliti šou-programu Survivor. Razlozi rastanka za sada se drže podalje od javnosti, ali se nezvanično pominje Vladimirov put u Australiju početkom marta sa kojim lepa umetnica nije bila saglasna, kao i činjenica da je pevačica s vremenom jednostavno prestala da ga voli.

- Budući da se svaka moja rečenica izvrgne, stvari u vezi sa mojim privatnim životom u poslednje vreme veoma slabo komentarišem. Zato sam odlučila da svoju intimu zadržim za sebe i nemam nikakvu potrebu da o tome pričam. Ipak, preživeli smo i gore - kaže Nataša  o rastanku sa pobednikom prošlogodišnjeg Survivora. Ona je tokom uspešnog nastupa, koji je u Bijeljini održala za vikend, istakla kako u njenoj novoj pesmi Hiljadu nula nije opisan krah njene veze iako se spekuliše da ju je posvetila svojim propalim ljubavima.

- Nijedna moja ljubav nije propala - dodala je Nataša. Ipak, izvesno je da se po njegovom povratku iz Zemlje kengura par više nijednom nije susreo iako, kako tvrde njegovi bliski prijatelji, Vuksanović još ne može da se pomiri sa raskidom koji se dogodio tokom telefonskog razgovora. Ali da nevolje u emotivnom raju ovog para već neko vreme postoje nagovestila je i Bekvalčeva u nedavnom intervjuu za magazin Story.

- Ljubav se događa, ona se ne planira i svim javnim ličnostima je komplikovanije da održe odnos  sa nekim jer im se svaki korak komentariše, a ljubav je nežna i prilično osetljiva. Ona nije imuna na sve ružne stvari, ali znam da Bog ima genijalan plan za mene. Plan čije obistinjenje baš osećam i jedva čekam da mi se dogodi - rekla je pevačica kojoj je život ubrzo izrežirao iznenadni raskid sa Vuksanovićem. Ispostavilo se da su na kraju pobedile razlike u njihovom shvatanju pogleda na budućnost, a nije isključeno ni da je presudila osmogodišnja starosna distanca u korist Nataše.

- Ne delim ja ljubav tako: na odnos starijih žena i mlađih muškaraca i obrnuto. Ljubav je nešto što ruši sve, čak i kada je reč o verskim kodeksima i tabuima. Ona nema pravila i onda kada mislimo kako nešto ne može nama da se dogodi, život se potrudi da nas demantuje na najsuroviji mogući način. Tada nemaš nijedno oružje kojim bi se borio protiv svojih najfinijih i najtananijih osećanja - izjavila je Nataša pre mesec dana za Story nagovestivši kako je spremna na krupne životne odluke, pa i one koje se tiču njenog emotivnog života. Još tada je, izgleda, imala jasnu viziju o svom odnosu sa Vuksanovićem.

- Mislim da naš odnos nije uobičajen i nije idealan na onaj način koji većina smatra idealnim. Uvek sam živela onako kako sam osećala da je najbolje za mene. To je put kojim ljudi ređe idu. Njime koračaju hrabri, osioni i oni koji imaju petlju, a ja spadam u tu grupu - dodala je plavokosa pop zvezda koja je kraj ljubavi sa Vladimirom simbolično iskazala i u prošle nedelje premijerno prikazanom spotu za numeru Sluškinja u kom na početku video klipa Vuksanović odlazi automobilom u nepoznatom pravcu. Pevačica je ovih dana okupirana i potragom za novim životnim prostorom budući da ona i njena sestra Kristina više neće živeti u istom stanu. Kristina se pomirila sa bivšim suprugom Ivom Martinovićem dok je Nataša trenutno fokusirana jedino na svoju mezimicu Hanu koja je 17. marta proslavila šesti rođendan.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

 

 

makonda-tracker