Ivana Korab: Veridba na krovu sveta

0
Kao po scenariju holivudskih blokbastera, manekenku Ivanu Korab zaprosio je njen višegodišnji dečko Mio Danilović u laticama crvenih ruža prekrivenoj kupoli čuvenog hotela Bellagio u Las Vegasu
Ivana Korab, Foto: Privatna arhiva
Ivana Korab, Foto: Privatna arhiva

Kao tek punoletna devojka, manekenka Ivana Korab (27) otisnula se u svet iz rodnog Beograda kako bi izgradila karijeru na modnom polju. Dugogodišnji trud ipak se isplatio pošto je ona naš najpoznatiji model na Zapadnoj obali, a njenom liku i delu divi se i svetski slavna Tajra Benks koja na društvenim mrežama ne skriva svoje oduševljenje ovom atraktivnom brinetom.

 - Upoznale smo se jednom prilikom, ali nisam očekivala takav oblik priznanja, zaista lepo od nje. U ovom poslu jako je teško dobiti pohvalu za svoj rad od koleginica. Bez obzira na sve, izuzetno sam zadovoljna kvalitetnim ljudima iz sopstvenog okruženja, to su ostvarene osobe koje se raduju mojim uspesima, kao i ja njihovim – započinje Ivana koja pored manekenstva već godinama pliva i u glumačkim vodama. Do sada iza sebe ima nekoliko uspešnih projekata, među kojima su najvažniji serija Čarlijevi anđeli i filmovi If You Only Knew i Doctor Feelgood. Osim plodova koje ubire na poslovnom planu, ova dama je veoma srećna i u svom privatnom životu. Nakon tri godine veze, ona se 3. marta verila sa svojim dečkom crnogorskog porekla Miom Danilovićem (34), direktorom kompanije koja u svom sastavu ima dvadeset pet klubova,  restorana i pet kazina. Na načinu na koji ju je zaprosio, mogao bi da im pozavidi svaki scenarista romantičnih komedija.

- Prvo me je odveo na vrh Bellagio hotela, na kupolu sa koje se vidi ceo grad. Okolo je sve bilo posuto laticama ruža na kojima je bio postavljen jedan sto gde se nalazio šampanjac, jagode i, naravno, čokolada.

Posle veridbe, zabavu smo nastavili u restoranu Picaso, jednom od najboljih u Las Vegasu, a potom u hotelu Aria. Bilo je romantično i baš onako kako ja volim. Zaista se potrudio i sve je učinio da se osećam posebnom. Sve je bilo nesvakidašnje i nezaboravno. Bilo je uključeno mnogo toga što nije dostupno javnosti, tako da je time zagarantovao da niko u skorije vreme neće upriličiti nešto slično – kaže Ivana koja nije očekivala da će te noći biti zaprošena. 

- Već neko vreme znala sam da to priprema, ali kada će se to dogoditi, zaista nisam mogla ni da pretpostavim. Čak sam stavila crveni karmin na usne i rekla mu da to veče ne može da me ljubi. Tako je mogao da bude siguran da ne slutim šta me čeka – priča Ivana kroz osmeh. 

- Najviše mi se dopalo što je toliko pažnje posvetio detaljima za koje je znao da će me obradovati, a budući da sam večiti romantik, zadatak mu i nije  bio lak. Ipak je napravio i više od očekivanog. Ne znam tačno koliko mu je ruža bilo potrebno, ali mora da ih je bilo na hiljade jer je tepih od latica bio debeo deset centimetara, a prekriven je bio i najveći deo kupole. Ne sećam se misli koje su mi prolazile kroz glavu jer sam totalno bila u oblacima, znam da su mi suze radosnice lile niz lice i da sam bila presrećna. Čak sam zaboravila da se slikamo, a to se meni retko kad dešava -  kaže devojka na čijem prstu od te noći sija elegantan prsten koji je njen mladić za nju dizajnirao.

- Još nismo odlučili gde i kada ćemo se venčati jer imamo mnogo prijatelja i članove porodica u više zemalja i na više kontinenata. Dvoumimo se između Crne Gore i Las Vegasa. Moram da mislim na najbliže ljude koje bih volela da vidim na svadbi, a ne gde bi meni bilo najzanimljivije. Na kraju dana, ljubav mojih najmilijih i njihovo prisustvo učiniće me srećnijom više nego bilo koja destinacija iz snova – zaključuje Ivana.

Moni Marković

 

makonda-tracker