Ema Votson dobitnica MTV nagrade

0
Britanskoj glumačkoj senzaciji Emi Votson biće uručena nagrada MTV Trailblazer na ovogodišnjoj dodeli 2013 MTV Movie Award koja će biti održana u noći između 15. i 16. aprila, a snimak dodele biće emitovan 16. aprila od 22h na MTV kanalu.
Ema Votson, foto: Promo
Ema Votson, foto: Promo

Ovim priznanjem MTV odaje počast najboljim mladim glumcima koji aktivno grade svoj jedinstveni put u filmskoj industriji.

Ema Votson biće druga dobitnica ove nagrade, nakon što je njenoj koleginici i imenjakinji Emi Stoun pripala čast da bude prva glumica ovenčana ovom titulom.

2013 MTV Movie Awards održaće se u noći između 14. i 15. aprila u dvorani Sony Pictures Studios Lot u Culver Cityju u Kaliforniji, dok će snimak dodele biti emitovan na MTV kanalu u utorak, 16. aprila, u 22:00h.

Nakon što je očarala publiku u svojoj epskoj ulozi Hermione u serijalu o Harryju Potteru, do hvaljene najnovije uloge u filmu Čarlijev svet (The Perks of Being a Wallflower) – koji joj je ove godine doneo tri nominacije za Najbolju glumicu, Najbolji poljubac i Najbolji muzički trenutak - Ema Votson je stekla status jedne od najzanimljivijih mladih glumica današnjice i spremna je da nastavi da pokazuje svoj talent u filmu The Bling Ring, scenaristkinje i redateljke  Sofije Kopole. Takođe, Ema će imati i jednu od glavnih uloga u željno očekivanom filmu Noah Darena Aronofskog, uz kolegu iz filma Čarlijev svet Logana Lermana i Rasela Kroua.

2013 MTV Movie Awards označiće službeni početak sezone letnih blockbustera svojom poznatom otkačenom proslavom filmova, glumaca i muzike koju publika voli. Kao što je već najavljeno, nova zvezda Rebel Vilson, koja je nominovana za Najbolju glumicu i Najbolju prvu ulogu na filmu za ulogu Fat Amy u filmu Pitch Perfect, biće voditeljka, a pridružiće joj se i prvi dobitnik MTV-jeve nove nagrade Comedic Genius Vil Ferel, koji je nominovan u kategoriji Najbolji par na filmu sa Zekom Galifianakisom za film The Campaign.

U skladu s tradicijom dodele gde se slave najaktuelniji trendovi, ove godine će dodela uključivati dve nove kategorije: Najbolji nastup bez majice i Najbolji muzički trenutak. Fanovi mogu da glasaju na MovieAwards.MTV.com do subote, 13. aprila. Kao i prethodnih godina, bitka u kategoriji Film godine trajaće i tokom prenosa 22. godišnje dodele 2013 MTV Movie Awards. Imena ostalih prezentera, izvođača i dobitnika posebnih nagrada biće naknadno objavljena.

makonda-tracker