Kim Kardašijan želi jedinstveno ime za svoju bebu

0
Starleta je otkrila da ona i njen izabranik žele da svom detetu daju unikatno ime, koje će najverovatnije počinjati na slovo K, kao i imena njenih roditelja
Kim Kardašijan, foto: BANG
Kim Kardašijan, foto: BANG

Zvezda rijaliti šoula  Keeping up with Kardashians očekuje prvo dete u Julu ove godine, a nagovestila je da će prinova imati posebno ime, koje će počinjati na slovo K.

- Mislim da bi bilo lepo da ime počinje na K, s obzirom da i naša imena počinju istim slovom. Imamo pripremljenu listu imena, ali nijedno ne počinje tim slovom. Imamo još vremena, osetićemo šta je pravi izbor. Kanije želi jedinstveno ime, koje niko do sada nije dao svom detetu - otkrila je Kim.

U gostovanju u jednoj televizijskoj emisiji, Kim je priznala da joj je trudnoća donela mnogo dobrih navika.

- Ne smeta mi što sam dobila na kilaži. Pre trudnoće nisam prestajala da jedem brzu hranu i slatkiše, dok mi je u drugom stanju sve to odbojno.

Ipak, tridesetdvogodišnja starleta je našalila da jedva čeka da je neko iskuša sa brzom hranom, koju je sada zamenila zdravijim namirnicama.

- Jedva čekam da mi neko kaže Hajdemo u Mek Donalds, ali to se još uvek nije dogodilo, pa sam prilično tužna zbog toga - bila je duhovita Kim.

makonda-tracker