Anđelina Džoli s decom razgovara samo na francuskom

0
Poznati glumački par svakako želi samo najbolje za svoju decu, što uključuje i visoko obrazovanje i poznavanje više jezika. Zanimljivom tehnikom, koju je već počela sprovoditi, Anđelina je odlučila da na najefikasniji način nauči svoju decu da pričaju francus

Anđelina isprobava novi metod brzog učenja jezika, koji podrazumeva samo razgovor na francuskom jeziku. Njeni mališani, koji su već uveliko krenuli na kurseve francuskog jezika, otkako se poznata holivudska porodica preselila u Francusku, moraju se obraćati Anđelini samo na francuskom jeziku, inače će im ona okrenuti leđa, odnosno, pravće se da ih ne razume.

- Želim im omogućiti najbolje obrazovanje, što uključuje činjenicu da moraju biti poliglote! Anđelina je očarana svima što ima veze sa Francuskom – rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Kako bi deca što pre naučila nepoznati jezik, Anđelina je zaposlila i dadilje francuskinje, koje su svakodnevno u neposrednom kontaktu sa decom. Okruženost francuskom kulturom i neophodnost da se komunicira samo na francuskom, po Anđelininom mišljenju, zagarantovana je tehnika, koja će doprinoti lakšem savladavanju jezika.  

makonda-tracker