Šakira objavila još jednu sliku svog sina!

1
Kolumbijska pop pevaćica, koja će uskoro debitovati u rijalitiju The Voice, nije odolela da obraduje svoje fanove i postavi još jednu sliku svog dvomesečnog sina Milana

I pre nego što se mali Milan rodio, već je bilo zagarantovano da će postati jedna od najpoznatijih beba na planeti. Pevačica je još na Instagramu postavljala slike svog ultrazvuka, slikala se trudna za naslovnice magazina, a Pike je objavio slike bebinih nogu, ubrzo posle njenog rođenja. Međutim, slika koja je obišla ceo svet i raznežila mnoge Šakirove i Pikeove fanove je sigurno ona na kojoj Pike ljubi svog sina.

Iako je Šakira podelila na društvenim mrežama već nekoliko snimaka svoje bebe u krupnom planu, ona je odlučila da postavi još jednu fotografiju na twitter kako bi proslavila dva meseca od Milanovog rođenja.

- Ne mogu da izdržim! Morala sam da podelim ovo sa vama: Milan je napunio 2 meseca! – postovala je Šakira na svom twitter profilu i podelila preslatku sliku sina sa 20 miliona svojih pratioca.

Iako je teško da se donese bilo kakava pretpostvaka, velika je verovatnoća da ća mali Milan naslediti impresivne pokrete od svojih roditelja. Kako mu je mama poznata po svom trbušnom plesu, a otac poznati fudbaler, veruje se da će se i mali Milan i te kako imati ritma.

 

 

 

makonda-tracker