Džoš Damel: Sada je pravo vreme da Fergi i ja imamo dete

0
Glumac Džoš Damel i njegova supruga, pevačica Fergi dobiće njihovo prvo dete krajem leta, a iako su u braku od 2009. godine, smatraju da su tek sada spremni da se ostvare u ulozi roditelja.
Fergi i Džoš Damel, foto: Getty images/Gulliver
Fergi i Džoš Damel, foto: Getty images/Gulliver

Poznati par rekao je američkim medijima da, iako su dugo zajedno, tek sada su sigurni da su spremni za proširenje porodice.

- Presrećni smo. Sada smo mnogo mudriji i spremniji za sve ovo nego pre deset godina. Naša veza je veoma čvrsta, a mislim da su te stvari veoma bitne i treba ih uzeti u obzir kada planirate da donesete na svet jedno novo biće – rekao je Džoš.

Glumac je otkrio i da je do sada upio dosta korisnih saveta koji će mu pomagati u odgajanju deteta, i našalio se da zna čak i više stvari o tome od njegove supruge Fergi.

- Znate, juče sam pričao sa mojom suprugom. Ona nije znala da novorođenče možete kupati u sudoperi. Rekao sam joj da se ona upravo tamo kupaju jer su neverovatno mala, a ona je odgovorila Stvarno? -  rekao je Džoš kroz smeh.

Zvezda romatične drame Safe Heaven, koja će se u domaćim bioskopima pojaviti sredinom aprila, i njegova supruga Fergi upoznali su se na snimanju serije Las Vegas 2004. godine, i ubrzo nakon toga započeli romansu, a 2009. godine stupili su i u brak. Sredinom februara putem društvenih mreža objavili su da će se kasnije ove godine prvi put oprobati u ulozi roditelja.

 

T.R.

makonda-tracker