Kristina Agilera vratila staru liniju!

1
Iako je do nedavno tvrdila da joj kilogrami prijaju i da se oseća poželjnijom no ikada, Kristina Agilera se na početku četvrte sezone šoua The Voice, pojavila se u svom prepoznatljivom atraktivnom izdanju
Kristina Agilera, Guliver/Getty Images
Kristina Agilera, Guliver/Getty Images

Kristina Agilera se pojavila u potpuno drugačijem izdanju na premijeri rialitija The Voice! Crvenim tepihom je prošetala u kratkoj haljinici pokazujući svima prisutnima da je uspela da se oslobodi viška kilograma.

- Kristina izgleda kao da je smršala 10 kilograma! Može se primetiti velika razlika, samo posmatrajući njeno lice. Ranije je uspevala da održi željenu težinu zbog ogromnog truda, koji je ulagala u svoje treninge i probe, ali izgleda da je razvod bio faktor da Kristina nabaci koji kilogram viška. Noćni život, alkohol i brza hrana, svakako su uticali na to.

Kako je Kristina uspela da vrati svoju staru liniju tako brzo? Fitnes ekspert Loren za Hollywoodlife objasnila je da je stvar u tkz. memoriji mišića.

- Kada neko vežba dosta, gotovo ceo svoj život, mišići razviju neku vrstu memorije. Atlete, kao i Kristina, koja je sjajan plesač, upravo ima ovu vrstu memorije, te čim je počela da vežba, njeno telo je reagovalo brže i samim tim, brže se vraćala u nekadašnju kondiciju – rekla je Loren.

Osim transformacije na pitanju telesne težine, Kristina je doživela i make-up transformaciju. Na crvenom tepihu se pojavila potpuno prirodno, bez preterane i dominantne šminke.

makonda-tracker