Bon Džovi o ćerkinoj zavisnosti od heroina

0
Džon Bon Džovi i njegova porodica morala je da se nosi sa noćnom morom svakog roditelja. Naime, njegova devetnaestogodišnja ćerka Stefani se predozirala u studentskoj sobi na koledžu, a poziv za pomoć je odmah uputio njen prijatelj Ian Grant.
Džon Bon Džovi, Guliver/Getty Images
Džon Bon Džovi, Guliver/Getty Images

Kako se saznaje, Bon Džovi i njegova žena Dorotea, 14. novembra 2012. godine, primili su zastrašujući poziv u kome su obavešteni da je njihova ćerka pronađena predozirana  u svojoj studentskoj sobi na koledžu i da ne reaguje. Hitna pomoć je stigla nekoliko minuta nakon poziva Stefaninog prijatelja, Iana Granta i to je verovatno bio poziv koji joj je spasao život.

Od te noći, Bon Džovi i njegova porodica nisu se dugo oglašavali povodom ove stvari, kako bi se na miru suočili sa činjenicom da njihova ćerka povremeno konzumira drogu. Bilo je teško pomiriti se sa tragedijom koja je zadesila celu porodicu poznatog pevača, ali su uz veliku podršku, zajedničkim snagama, uspeli da se izbore i prevaziđu bol koji je usledio nakon nemilog događaja.

- Stvari se dešavaju, a ova tragedija je nešto takođe sa čim sam morao da se suočim, a kasnije i pomirim. Zajedno ćemo uspeti sve da prebrodimo – rekao je Bon Džovi nekoliko nedelja nakon incidenta.

Džon Bon Džovi i njegova žena izjavili su da se sada osećaju mnogo bolje i da ponosno tvrde da se Stefani oseća bolje.

- Ona je dobro i pokušava da prevaziđe ono što joj se desilo. Deca se ne rađaju naučena, već kroz iskustva moraju napraviti granicu između dobrog i lošeg. Ona je sada zdrava i to je najveći poklon i za mene i moju ženu. Samo zajedničkim snagama možemo pregurati ovu strašnu stvar koja nam se dogodila. Ovo je prvi put da nas je snašla takva nesreća, a nadam se i poslednji – rekao je Bon Džovi.

makonda-tracker