Merjem Uzerli: Moji saveti za lepotu

0
Poznata glumica koja se proslavila ulogom Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni otkrila je njene beauty rituale i priznala da je godinama sama sebi skraćivala kosu.
Merejm Uzerli, foto: Facebook
Merejm Uzerli, foto: Facebook

Kako prenosi 24sata.hr, lepa Hurem za blistavu kožu koristi samo hidratantnu kremu ujutro i uveče i veruje da bubuljice koje se povremeno pojave brže nestanu ako im se ne pridaje pažnja. U slobodno vreme ne nosi puno šminke, a uglavnom koristi hidratantnu kremu u boji, korektor ispod očiju, puder i maskaru, dok za večernji izlazak stavlja još olovku za oči.

- Kad nemam snimanja našminkam se za pet minuta, a ako izlazim naveče onda to traje deset minuta. Ali bolja sam od moje mame, ona se nikada nije šminkala – ispričala je glumica koja je rano shvatila kako je najbolje biti jednostavan, iako je kao devojka imala i promašenih eksperimenata sa šminkom.

- Neko vreme sam sa raznobojnim karminima i sjajevima izgledala kao klovn. To mi je još lakše shvatiti kada pogledam fotografije – priznala je kroz smeh Merjem koja je otkrila i da pre dolaska u Tursku nikada nije išla kod frizera, jer je sama skraćivala kosu i to makazama iz kuhinje.

- Nekada bih je odrezala kratko a neki put bih napravila šiške. Ali uvek sam je sama šišala. Kad sam došla u Tursku, videla sam da je normalno da žene idu kod frizera. Sada i ja idem na šišanje i sviđa mi se. Kosa mi je sada mnogo zdravija. Čini se da kuhinjske makaze nisu bile dobre za moju kosu kao što sam mislila - rekla je atraktivna glumica koja je u Turskoj promenila i ukus za obuću.

- Do dolaska u Istanbul imala sam od četiri do pet pari cipela po sezoni. Kada sam došla u Tursku, često bih videla tako lepe cipele pa je njihov broj malo porastao. Za svaki dan radije biram sportske cipele i papuče koje su dobre za nogu. Cipele s visokim potpeticama do dolaska u Istanbul nosila sam vrlo retko, ali sada su mi se počele sviđati - rekla je ova zvezda.

 

makonda-tracker