Rajan Gosling: Od Miki Maus kluba do seks simbola

0
Poznati glumac je svoju karijeru započeo, kao i mnoge poznate zvezde poput Britni Spirs, Kristine Agilere i Džastina Timberlejka, upravo u dečjem šou The Mickey Mouse Club. Pogledajte kako je nekada izgledao glumac koji sada važi za jednog od najvećih zavodnik
Rajan Gosling, Guliver/Getty Images
Rajan Gosling, Guliver/Getty Images

Može se reći da su se svi – žene kao i muškarci – zaljublili u Rajana Goslinga 2004. godine, kada se pojavio  u sladunjavom, ali tako romantičnom filmu The Notebook. Međutim, kanadski glumac je u žiži interesovanja još od 1993. godine, kada se pojavio u dečjem šou The Mickey Mouse Club, zajedno sa Džastinom Timberlejkom, Britni Spirs i Kristinom Agilerom.

Tada je preslatki, ali još mladi Gosling snimio klip za MMC, u kome odvodi gledaoce u svoj rodni grad Kornvol u pokrajini Ontario.

U ovom kratkom klipu, uzbuđeni tinejdžer sa bejzbolskom kapom zakačenom za kaiš, predstavlja svog psa i svoj omiljene sportove: košarku i hokej, pokazuje radnju u kojoj najviše vremena provodi sa svojim prijateljima, pokazuje svoje interesovanja za muzičke instrumente, predstavlja Festival kukurza, koji se tradicionalno održava u Kornvolu, a obilazak grada zavšava rečenicom pozovom: Dođite i posetite me.

Pogledajte Goslingove početke:

makonda-tracker