Farma: Počinje bitka za najboljeg seljaka!

1
Nakon više od dve godine pauze večeras od 21 sat ponovo će se otvoriti vrata imanja u Lisovićama, a poznati farmer otpočeće borbu za naklonost gledalaca.
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, foto: Cosmopolitan, Story arhiva
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, foto: Cosmopolitan, Story arhiva

Večeras od 21 sat direktno na televiziji Pink počinje četvrta sezona Farme, a imena novih stanara imanja u Lisovićima većinom su poznata.

Većina farmera u karantinu čeka večerašni početak šou prgrama. Za glavnu nagradu koja ove godine iznosi 50.000 evra boriće se starleta Stanija Dobrojević, reperi Cvija i Nenad Aleksić Ša, Dule i Radojka Bogdanović, Ekrem Jevrić, Milan Tarot, misica Jovana Nikolić, maneken Filip Panajotović, Seksi Sandra, glumice Tijana Macura i Gordana Bjelica …

Najraspevaniji će biti sirurno mutičari Filip Mitrović, Nazif Gljiva, Era Ojdanić, Zorica Marković, Saška Karan, Vesna Rivas, Miki Mećava, Danijel Alibabić, Andrija Marković, Zoran Jagodić Rule, Darija Stanojević, a i po mišljenju mnogih najveća zvezda ovogodišnjeg rijalitija Goca Božinovska.

Četvrta sezona Farme trajaće više od 90 dana, a gledaoci će svakodnevno na TV Pink biti u prilici da prate preglede dane u terminima od 20 časova, a dva puta tokom dana moćiće uživo sa petominutnim odloženim emitovanjem da vide dešavanja u Lisoviću. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Danilo Mašojević

makonda-tracker