Čarli Šin brani svoju porodicu

0
Čarli Šin tvrdi da su njegove ćerke Sem i Lola, kao i bivša supruga Deniz Ričards dobile preteće poruke
Čarli Šin, foto: BANG
Čarli Šin, foto: BANG

Nakon poziva svojim fanovima da školu njegove ćerke gađaju psećim izmetom zato što su je vršnjaci maltretirali, Čarli Šin obelodanio je stravičnu informaciju.

Ispred ulaznih vrata kuće Deniz Ričards i njihove zajedničke dece, ćerki Sem i Lole, nepoznato lice je ostavilo preteću poruku sa zabodenim nožem u obližnje drvo.

Četrdesetdevetogodišnji glumac izjavio je da su njegove ćerke imale zadovoljstvo da otkriju mesarski nož, koji je služio kao pričvršćivač za poruku.

- Ljudi su zli. Par besposličara iz škole moje ćerke nameračilo se na moju porodicu. Preporučujem da ih ostave na miru. Ovo nije pretnja, ovo je samo obećanje da će pravda biti zadovoljena. Ja se ne krijem, vi ste ti koji se plašite. Pokažite se, kukavice. - napisao je Čarli na svom Twitter profilu.

Kontroverzni glumac rekao je da je sigurnosna kamera snimila dvojicu mladića koji su ostavili poruku i nož. Policija je u svemu obaveštena, pa se očekuje detaljna istraga.

- Za vašu informaciju, vaša lica je usnimila kamera. Policija se uključila. - bio je kratak Šin.

Nadležni iz škole njegove ćerke tvrde da nemaju nikakve veze sa ovim skandalom, kao i da će uraditi sve što je potrebno radi razrešenja situacije.

makonda-tracker