Ešton Kučer se na setu ponaša kao razmažena diva

0
Poznati glumac, koji se proslavio ulogom u That 70s show, na setu serije Two and a half man, ponaša se hirovito – tera fanove, koji ga čekaju satima, stalno kasni, zahteva drugačiji tretman u odnosu na ostale na setu i svojim konstantnim zahtevima izluđuje kol

Naime, popularni glumac Ešton Kučer optužen je da se bahato ponaša na setu serije Two and a half man, u kome glumi naslednika neponovljivog Čarlija Šina. Njegove kolege tvrde da tridesetpetogodišnji glumac, poznat i  po svom razuzdanom životu, ni u pola nije toliko prijatan, koliko je bio Čarli Šin na snimanju.

- Čarli je bio problematičan, tu nam spora. Ali, koliko god da je bio zahtevan i imao svoje bubice, on bi uvek nalazio vremena da porazgovara  ili da se slika sa svojim fanovima. Ešton, sa druge strane, ne želi nikakav kontakt sa njima. Čak ne želi da bude u njihovom okruženju – rekao je jedan od zaposlenih u seriiji.

Ešton Kučer i Demi Mur su u procesu razvoda, koji se sve više komplikuje, većim delom zbog podele imovine. Poznati glumac je trenutno u vezi sa mladom glumicom Milom Kunis, ali se ovih dana spekuliše da je i nju prevario sa jednom brinetom na festivalu SXSW u Teksasu. Prevara je bila glavni razlog razvoda Eštona i Demi, jer ona nije mogla da prevaziđe javnu sramotu. Ni Mila, niti Ešton se nisu oglašavali povodom ovog incidenta.

makonda-tracker