Gvinet Paltrou: Strah od trudnoće

0
Oskarovka je prvi put javno progovorila o svojoj želji da dobije treće dete, ali da je u nedoumici zbog sponatnog pobačaja, koji je u malo koštao života.
Gvinet Paltrou, Guliver/Getty Images
Gvinet Paltrou, Guliver/Getty Images

Glumica Gvinet Paltrou, udata za frontmena grupe Coldplay, Krisa Martina, nedavno je izjavila da žarko želi da dobije još jedno dete, ali da je strah da ostane u drugom stanju zbog nedavnih komplikacija koje je iskusila. Govoreći o svom bolu i težini koju je morala da nosi sa sobom prilikom pobačaja, glumica je rekla da je preživela dramatične komplikacije tokom svoje trudnoće sa trećim detetom.

- Imala sam velike komplikacije i prilikom pobačaja, u malo sam umrla. Sećam se da sam se u jednom momentu upitala da li vredi prolaziti kroz sve ovo još jednom. Naša deca, Epl i Mozes takođe su sa nestrpljenjem čekali da dobiju mlađu sestru ili brata, ali nisam sigurna da sam spremna na još jedan pokušaj - rekla je Gvinet.

Gvinet je objasnila da joj ogromnu podršku pruža njen muž Kris, jer zajedno dosta ulažu u porodicu i trude se da budu što bolji roditelji.

- Imam decu sa veoma dobrim čovekom i za mene je to veliko olakšanje. Mi smo posvećeni roditelji, koji se oslanjaju jedno na drugo i donose zajedničke odluke – rekla je Gvinet o svom porodičnom životu.

Da li će se Gvinet odlučiti na još jedan pokušaj i uslišiti i sebi i svojoj deci želju, još uvek nije poznato, ali da će dobro razmisliti govori i činjenica da će posetitit i svoju prijateljicu Bijonse, koja je pre nego što je rodila Blu Ajvi, imala spontani pobačaj. 

makonda-tracker