Sanja Jovićević i Branimir Popović: U iščekivanju ćerke

0
Otkako su prošle jeseni saznali da će postati roditelji, u životu bračnog para Sanje Jovićević i Branimira-Baneta Popovića ništa nije moglo da unese veću radost nego saznanje da će njihovo prvo dete biti devojčica
Sanja Jovićević i Branimir Popović, foto: Story press
Sanja Jovićević i Branimir Popović, foto: Story press

Kada su pre dve godine junaci gledanog serijala Budva na pjenu od mora, Sanja Jovićević (24) i njen kolega i bivši ministar kulture Crne Gore Branimir-Bane Popović (45), otpočeli ljubavnu romansu, medijima su odmah dali do znanja da neće komentarisati svoj privatni odnos. Čak i sada kada je njihova ljubav položila neke od najvažnijih ispita, ovaj popularni par ne želi da otkriva detalje iz svoje intime. Nakon što su krajem prošle godine saznali da će sredinom juna postati roditelji, Sanja i Bane krunisali su svoju ljubav tokom novogodišnjih praznika na Jahorini. U društvu svojih najbližih prijatelja, glumački par je u hotelu Vučko proslavio stupanje u bračne vode, a njihovi gosti kasnije su prepričavali da je venčanje bilo izuzetno romantično. Mladenci su očigledno uspeli u nameri da svojima najdražima prirede nezaboravan ugođaj.
Novost u životu budućih roditelja jeste ta da su nedavno na jednoj od redovnih Sanjinih kontrola saznali kako će sredinom juna dobiti ćerku. Iako im je najvažnije da njihovo prvo dete na svet dođe živo i zdravo i da porođaj protekne u najboljem redu, ova vest dodatno je obradovala supružnike koji s nestrpljenjem iščekuju početak najtoplijeg godišnjeg doba. Mlada glumica uživa u velikoj pažnji svog izabranika i porodice, ali ne koristi to u svoju korist i ne ponaša se kao razmažena trudnica, pa će i u narednim mesecima vredno radi pošto je uskoro očekuje početak snimanja trećeg serijala Budva na pjenu od mora. Zbog dešavanja u Sanjinom privatnom životu, lik Bojane Bačić koji tumači takođe ostaje u drugom stanju, što će u živote porodica Bačić i Radmilović uneti neke nove neizvesnosti.

Danilo Mašojević

makonda-tracker