Da li je rijaliti Kim Kardašijan namešten?

0
Prema producentu rijalitija Keeping Up with the Kardashians, Kim je zahtevala da se scene prosidbe budu ponovljene, jer joj se nije svidela reakcija. Takođe, prema navodima, bračni saveti koje je tražila od majke su snimljeni nakon što je Kim predala papire za
Kim kardašijan, Guliver/Getty Images
Kim kardašijan, Guliver/Getty Images

U sudskoj dokumentaciji za razvod poznate starlete i NBA košarkaša, nalaze se i dokazi koji idu u prilog tvrdnji da je rijaliti Keeping Up with the Kardashians namešten. Pojedine scene su već u napred uvežbane i poznato je da postoji i scenario za njih.

- Zbog Kiminog preteranog uzbuđenja tokom prosidbe od strane Krisa Hamfrisa, scena je morala biti ponovljena, jer Kim nije bila zadovoljna svojom reakcijom. Bilo ju je stid jer nije odreagovala, kako je htela, tako da taj snimak nije mogao biti objavljen – rekao je producent.

Takođe je potvrđeno da su scene u kojima Kim traži od svoje mame savet zbog svojog nesrećnog bračnog života sa NBA košarkašem, snimljene nakon što je ona popunila papire za razvod. Otkriveno je i da je scena u kojoj Kim burno reaguje kada je Kris napravio žurku u njihovoj hotelskoj sobi, kada je Kim bila izvan grada, takođe nameštena. Prema rečima Rasela Džeja, producenta rijalitija, Kim se nalazila u tom hotelu i bila je svesna šta se dešava.

Kim Kardašijan je u vezi sa Kanijem Vestom i zajedno očekuju dete u maju.

 

makonda-tracker