Aleksandra Radović: Borba za Tijanino novo srce

1
Aleksandra Radović održaće 22.marta 2013. humanitarni koncert u beogradskom centru Sava, a celokupan prihod sa njenog solističkog koncerta biće namenjen akciji Za Tijanino novo srce.
Aleksandra Radović i Tijana Ognjanović
Aleksandra Radović i Tijana Ognjanović

Osmogodišnjoj Tijani Ognjanović iz Beograda dijagnostifikovana je restriktivna kardiomiopatija. Zbog komplikovane i veoma zahtevne operacije Tijani je potrebna transplatacija srca koja se obavlja u inostranstvu. Lekarski konzilijum je preporučio da se u što kraćem vremenskom roku izvršiintervencija. Stanje je alarmantno. Ukoliko  bi se Tijanin odlazak na kliniku u Hjuston prolongirao usled nedostatka novčanih sredstava, moglo bi se desiti da Tijani  trajno otkažu  drugi organi (bubreg, jetra, pluća). Presudni faktori  da mala Tijana preživi u ovom slučaju su novac i vreme.

Zato je Aleksandra Radović,  saosećajujći se sa roditeljima male Tijane i shvatajući tešku situaciju u kojoj se Tijana nalazi, odlučila da održi koncert i da svojim pesmama i nastupom pomogne koliko je to u njenoj moći, a ovu akciju podržala je i kompanija Legend.

Nadamo se da će se publika Aleksandre Radović odazvati ovom pozivu i da će podržati u što većem broju ovaj humani gest.

Prema poslednjim informacijama klinika u Hjustonu povećala je traženi novčani iznos na sumu od 1.150.000 američkih dolara, pa se apeluje na sve koji mogu da što pre pomognu malenoj Tijani, sve informacija možete pronaći na sajtu www.tijanaognjanovic.com .

Koncert  Aleksandre Radović Čuvaj moje srce će biće održan 22. marta sa početkom u 20.30 časova. Karte su u prodaji i to po cenama od:  1.200, 1.500 i 1.800 dinara. 

makonda-tracker