Vladimir Mandić i Marija Petronijević: Naša ljubav nije tajna

0
Bivši rukometaš Vladimir Mandić pojavio se na Story&Fest partyju prvi put ruku pod ruku sa svojom devojkom, lepom glumicom Marijom Petronijević i otkrio da dele slatki zajednički život
Vladimir Mandić i Marija Petronijević, foto: Petar Đorđević
Vladimir Mandić i Marija Petronijević, foto: Petar Đorđević

Uprkos tome što je još pre deset meseci otpočeo vezu s atraktivnom glumicom Marijom Petronijević (26), nekadašnji rukometaš Vladimir- Vlada Mandić (33) koji se posle završetka sportske karijere okrenuo porodičnom biznisu i restoranu Aleksandrija na Novom Beogradu, a aktivan je i kao funkcioner SNS-a, ipak nije želeo da govori o njihovoj strasnoj romansi. Poučen prethodnim ljubavnim iskustvima zbog kojih je stekao titulu neukrotivog plejboja, Mandić je bio rešen da o svom novom emotivnom odnosu ovaj put ne govori za medije, naročito zbog svoje ćerkice Saše (5,5) koju mu je podarila supruga Jelena Višekruna (32). Ipak, njihov dolazak na Story&Fest party, koji je organizovan u hotelu Metropol Palace povodom otvaranja  41. Međunarodnog filmskog festivala Fest, govorio je više od reči. Zaljubljeni osmesi i vragolasti pogledi koje su konstantno upućivali jedno drugom dok su šetali crvenim tepihom ruku pod ruku, nisu ostavili ni najmanju dilemu da ovaj par uživa u svojoj ljubavi, neopterećen stegama bilo koje vrste. Iako su do sada uglavnom odbijali da komentarišu međusobni odnos, odlična atmosfera na našem partiju ponela ih je da ipak progovore o onome što ih veže.


- Da budem iskrena, nismo se mi nešto spektakularno mnogo ni krili do sada, ali su nas mediji, hteli to mi ili ne, naprosto tako predstavili. Ovde smo došli na najspontaniji mogući način i bez ikakve pompe. A druga je stvar što ste nas vi napali  - započela je kroz smeh priču glumica koja je simpatije stekla ulogom u filmu Zavet Emira Kusturice i kao finalistkinja rijalitija Prvi kuvar Srbije, dok je njen voljeni potvrdno klimao glavom.

- Pošto mnogo volim vaš časopis i ljude koji rade u njemu, hteo sam da dođem na ovaj događaj i da Mariji pravim društvo. Nismo se nešto krili niti planirali da li ćemo se zajedno pojaviti zvanično ili nezvanično jer nas to mnogo nije ni interesovalo. Ali, kada se već pojavljujemo zajedno prvi put u javnosti, bolje da to bude na vašem događaju, nego negde drugde. (Smeh) Sve je bilo potpuno prirodno.

Inače, uživao sam na vašem partyju koji je bio sjajno organizovan, a naročito sam bio srećan što sam imao prilike da uživo vidim Majkla Medsena, jednog od svojih omiljenih glumaca – kaže Vlada koji ipak ne krije zadovoljstvo zbog veze sa svojom zgodnom izabranicom, pa nam je na pitanje kako izgleda život sa Marijom, koja je plenila pored njega u elegantnoj crno-beloj mini haljini, uz širok osmeh odgovorio:
- Čarobno! Naravno, ne bih sada ulazio u neke intimne detalje, ali Marija je veoma lepa devojka koja je uspešna u svom poslu.  Iako ne pratim mnogo njenu branšu, mislim da je super to čime se ona bavi i podržavam je – ističe Mandić, a njegova devojka se nadovezuje:
- Vlada je tek počeo da me prati. (Smeh) Nisam ranije gledala njegove utakmice, tako da ćemo sada oboje morati bolje da pratimo poslove ovog drugog. Bitno je da smo se super uklopili – zadovoljno je rekla glumica koja je dan kasnije posle naše zabave proslavila dvadeset i šesti rođendan.

 

Piše: Jelena Kulović
Foto:

makonda-tracker