Sindi Kraford: Braku sa Ričardom Girom presudila je razlika u godinama

0
Manekenka je 17 godina starijeg bivšeg supruga Ričarda Gira upoznala u 21. godini života, a priznala je da je sa njenim sazrevanjem njihov odnos sve više trpeo
Sindi Kraford, foto: Getty images
Sindi Kraford, foto: Getty images

Sindi se 1995. godine nakon četiri godine braka rastala od glumca Ričarfa Gira, a u epizodi Oprah's Master Class, četrdesetsedmogodišnja manekenka priznala je kako je njenoj ljubavi sa 17 godina starijim glumcem presudila velika razlika u godinama. Ona je tada imala 25 dok je on imao 42 godine.

- Mislim da žene u dvadesetim godinama tek upoznaju same sebe i počinju da shvataju svoju unutrašnju snagu. Teško je menjati odnos, jer odjednom više niste ta ista osoba - izjavila je Sindi.

Bivši supružnici upoznali su se kada je ona imala 21 godinu, a s njenim sazrevanjem njihov odnos je sve više trpeo.

- Mislila sam u jednom trenutku kako sam spremna samo da pratim nekoga, ali onda sam shvatila da ponekad i ja želim da vodim, a ponekad samo hodam ravnopravno sa nekim - rekla je Sindi koja je glumca upoznala na roštilju kod slavnog fotografa Herba Ritsa 1987. godine.

-Tu je bilo jako puno cool ljudi. Pomislila sam: Vau, Džek Nikolson. Sve mi je to još bilo novo - priznala je Sindi koja je sa glumcem odmah započela ozbiljnu vezu.

Manekenka, koja je od 1999. u braku sa poduzetnikom Randeom Gerberom, kaže da ju je Gir naučio da se nosi sa opasnostima koje donosi slava.

- Posmatrala bih ga kako prilikom susreta sa obožavateljima stvara svoje sopstvene granice. Naučio me da ne moram uvek da se trudim da se dopadnem ljudima - rekla je.

O bivšem suprugu, koji se 2002. godine venčao sa Keri Louel, ima lepo mišljenje.

- Ričard je jako pametan tip, zanimljiv je, zainteresovan i od njega sam puno naučila o životu. On je bio veliko poglavlje u mom životu - zaključila je.

makonda-tracker