Keti Peri piše autobiografiju!

0
Poznata pevačica objavila je da će napisati svoju autobiografsku priču, koja će biti odgovor na serijal knjiga njenog bivšeg muža Rasela Brenda, a ugovor sklopljen sa izdavačem vredan je čak 2 miliona funti
Keti Peri, foto: Getty
Keti Peri, foto: Getty

Pevačica hita Firework, koja se trenutno zabavlja sa Dzonom Majerom, ispričaće detalje njenog 14 mesečnog braka sa Raselom Brendom u svojoj autobiografskoj knjizi pod naslovom Deo mene (Part of me). Želeći da javno objavi svoj deo priče koji se tiče njenog privatnog i intimnog odnosa sa Raselom, Keti je odlučila da napiše knjigu pre nego što njen bivši muž objavi sledeći nastavak njegovog serijala My Booky Wook.

- Nekoliko izdavača se nudilo da objavi Ketinu priču, te je ona je odlučila da prihvati igru, prevashodno da njeni brojni fanovi ne bi ostali uskrećeni za njenu  stranu priče – rekao je izvor za magazine Sun.

Vesti o Ketinoj nameri su ubrzo stigle do Rasela, koji je već napisao dve autobiografske knjige pod naslovima My Booky Wook i Booky Wook 2: This Time It’s personal. U trećoj knjizi on predstavlja priču njega i poznate pevačice, jer, kako i sam kaže ne može da ignoriše nešto što je bilo tako veliki deo njegovog života.

- Ne možeš pisati o stvarima u svom životu, a da ne uključiš stvari koje su se desile u njemu – rekao je Rasel.

Rasel, koji se razveo od Keti u decembru 2011, rekao je da će pisati još delova Booky Wook-a, jer voli da se literarno izražava, a i ima šta da ponudi. Inspiraciju za pisanje nalazi u svom burnom životu i iskustvu, te za pisanje ima još dosta materijala.

makonda-tracker