Danijela i Stefan Buzurović: Trudnoća u pravi čas

0
Samo mesec dana nakon što su se jedno drugome obećali na večnu vernost, voditelji Danijela i Stefan Buzurović saznali su da će krajem godine postati roditelji, a srećnu vest oboje su doživeli kao najlepši dar
Danijela i Stefan Buzurović,  Foto: Petar Đorđević
Danijela i Stefan Buzurović, Foto: Petar Đorđević

Utisak je da atraktivna voditeljka emisije Exkluziv Danijela Buzurović (31) živi najlepšu ljubavnu bajku. Naime, nakon što se krajem prošle godine glumcu i voditelju emisije Tačno 9 Stefanu Buzuroviću (27) zaklela na večnu ljubav, srećni supružnici nedavno su saznali da će postati roditelji. Ova vest dodatno je obradovala skladni par koji s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će prvi put postati roditelji. Koliko istinski uživaju u međusobnoj pažnji i ljubavi, mogli su da posvedoče svi koji su Danijelu i Stefana videli prošle nedelje na velikoj Story&Fest žurki organizovanoj povodom otvaranja 41. Festa, što je bila i prilika da Buzurovići prvi put zajedno ruku-podruku prošetaju crvenim tepihom. S obzirom na to da je u prvim mesecima blagoslovenog stanja, Danijeli se trudnički stomak još ne primećuje pa i dalje pleni svojom vitkom linijom i iskrenim osmehom koji je uvek u prvom planu.

- Vodim emisiju koja prati živote poznatih ličnosti, ali sebe doživljavam kao novinara, a ne kao jednu od osoba iz tog miljea pa zato i ne volim mnogo da pričam o sopstvenoj intimi. Ipak, mogu da vam kažem kako je istina da sam trudna - sa osmehom otkriva voditeljka, koja trenutno izgleda srećnija nego ikad.

- Ja sam uvek nasmejana, a kada je ljubav oko mene, onda sam još nasmejanija. Sva sreća da imam uši, inače bi mi se osmeh vrteo oko glave - kaže u svom stilu Danijela koja je nakon mesec dana veze sa svojim dragim shvatila kako je ljubav dovoljna za sreću, pa su odlučili da u najstrožoj tajnosti razmene bračne zavete. Kao datum kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno da, odabrali su 21. decembar 2012. godine, dan kada je bio najavljivan smak sveta i završeno merenje vremena po majanskom kalendaru. Građanski čin venčanja Danijela i Stefan upriličili su u krugu najbližih članova porodice i prijatelja u beogradskoj Opštini Stari grad.

- Sve je to rokenrol - prokomentarisao je mladoženja svoje venčanje neposredno pošto je ceremonija završena. Bračni život, čini se, i te kako prija poznatim supružnicima, pa ne čudi što su odlučili da u ovoj godini postanu i roditelji. Danijela još ne planira povlačenje sa malih ekrana, već i dalje radi punom parom.

Danilo Mašojević

makonda-tracker