Dženifer Lorens: Jača sam zbog lošeg iskustva sa vršnjakinjama

0
Mlada oskarovka otkriva da se i nije najbolje snalazila u osnovnoj i srednjoj po pitanju društva, te i da nije uvek bila popularna kao što je sada
Dženifer Lorens, foto Guliver/Getty Images
Dženifer Lorens, foto Guliver/Getty Images

Dženifer Lorens, druga najmlađa oskarovka u intervju za Sun priznala je da je u osnovnoj i srednjoj školi imala dosta problema sa drugaricama.

- Bila sam primorana da promenim više puta škole, prvenstveno zbog toga što su druge devojke bile zle prema meni – rekla je Dženifer.

Iako je u srednjoj školi uspela da se prilagodi društvu, ipak su joj se dešavale scene, koje su činile da se oseća nelagodno.

- Jedna devojka mi je rekla da podelim pozivnice za rođendansku žurku, na koju nisam bila pozvana! Pljunula sam na njih i bacila ih u smeće. –

Međutim, loše iskustvo sa vršnjakinjama samo ju je ojačalo naučivši je kako da se nosi sa sujetnim ljudima, koji žele samo da povrede. Možda je baš zbog toga postala jaka, borbena i ambiciozna te je već tako mlada uspela da ostvari neverovatan uspeh.

Dženifer smatra da je izazovna  i uzbudljiva sama činjenica što je tako mlada stupila u svet Holivuda, ali da je uvek obazriva u odabiru svojih filmova.

- Teško je da se mlada žena snađe u Holivodu, pošto ti se obično nude uloge prelepe, ali drske devojke, ružne, ali dobre, lepe ali glupe. Srećna sam što sam uspela da izbegnem te stereotipe i da imam tu mogućnost da sama izaberem ulogu, koja je zahtevna i kojoj ću moći kompletno da se posvetim.

Iako brojni fanovi smatraju da je Dženifer zabavna, spontana i duhovita, ona sebe ne vidi tako.

- Nikada nisam igrala likove, koje liče na mene, pošto mislim da sam jako dosadna osoba. Ne bih želela sebe da vidim u filmovima – rekla je Dženifer

 

makonda-tracker