Danijel Đurić snima duet sa Indy

0
Novi tandem na srpskoj estradnoj sceni snimiće pesmu Gde si sada ti na srpskom i romskom jeziku, kao i dva različita spota.
Danijel Đurić, Indira Aradinović Indy, foto: Promo
Danijel Đurić, Indira Aradinović Indy, foto: Promo

Nakon petog albuma Put u igubljeni raj, izdatog prošle godine za City records, Danijel Đurić, pevač, producent na televiziji Happy i bivši učesnik rijalitija Parovi, svojoj publici priređuje novo iznenađenje.

- Pesma je mesecima pripremana i nešto je totalno drugačije od svega što sam ja do sada snimao, pevljiva je, i osvaja već na prvo slušanje – kaže Đurić i otkriva zašto je izabrao koleginicu Indy za duet.

- U opticaju za duet pored Indi su se našle još tri pevačice, ali već na prvom sastanku sa njom energije su se poklopile i izbor je definitivno pao na nju – otkriva Đurić.

Osim što će pevati na dva jezika, za pesmu će biti urađena i dva različita spota, koja će se ovih dana realizovati na relaciji Beograd – Beč.

Kompozitor ove numere je upravo Danijel Đurić, a pored Indy pojaviće se joj jedna osoba, koju za sada krije.

- Što se spotova tiče, biće to nešto do sada drugačije kada je domaća video produkcija u pitanju, a kroz neverovatne transformacije imidža ćemo proći i ja i Indy.

makonda-tracker