Rijana: Počela dugo očekivana turneja Diamonds

0
Pripremi za turneju je Rijana posvetila mnogo vremena i da je potpuno spremna dokazala je svojim odličnim nastupom u gradu Bafalo, u državi Njujork. Međutim, uprkos silnim treninzima i vežbama, uspela je da se preforsira i da se razboli od laringitisa, te je p
Rijana, foto Guliver/Getty Images
Rijana, foto Guliver/Getty Images

Rijanine pripreme za nastup mogli smo pratiti preko njenih twitter objava, brojnih slika i video klipova, koje je postavljala na društvenim mrežama. Potpuno fokusirana na scenski nastup, koreografiju i zavidno izvođenje zahtevnih pesama, Rijana je na bini dala sve od sebe da bi ispunila očekivanja brojnih fanova. Energično, provokativno i senzualno - to je ono što čini Rijanin šou nezaboravnim.

Iako je mlada pevačica u top formi i posvećuje dosta pažnje pripremi za koncerte, izgleda da se ovog puta preforsirala i da ju glas izdao, pa je prinuđena da otkaže več sledeći koncert, zakazan za 10. mart u Bostonu.

- Mnogo mi je žao što ću morati da vas razočaram, posebno jer vi nikada niste razočarali mene - obratila se Rijana svojim fanovima preko twittera.  

Fanovi iz Bostona će imati priliku da vide pevačicu u terminu, koji će biti objavljen naknadno, a vi pogledajte delić atmosfere sa koncerta iz Bafaloa:

makonda-tracker