Petar Strugar promoter kampanje Tuborg presents Depeche Mode

0
Veliki koncert jednog od najznačajnijih bendova današnjice, Depeche Mode, održaće se 19. maja na Ušću u Beogradu, a generalni sponzor koncerta biće Tuborg.
Petar Strugar, foto: Promo
Petar Strugar, foto: Promo

Brend Tuborg, koji se uvek vezivao za dobru muziku i najvažnije muzičke događaje u Srbiji, sa velikim zadovoljstvom našoj publici predstaviće koncert muzičkih velikana Depeche Mode. Bend koji važi za jedan od najomiljenijih u Srbiji i koji dolazi po prvi put, nastupiće 19. maja 2013. godine na beogradskom Ušću. Zvanični promoter Tuborg presents Depeche Mode kampanje je poznati glumac Petar Strugar.

Tuborg je kao i uvek pripremio niz aktivacija za sve ljubitelje odličnog piva kao i benda Depeche Mode.

U okviru promocije koncerta Depeche Mode, Tuborg organizuje jedinstveno muzičko takmičenje za izbor Depeche Mode tribute benda.

Od 07. marta pa sve do 15. aprila bendovi će moći da postave svoj video ili audio snimak na Tubog YouTube kanalu na kom će izvesti jednu od pesama grupe Depche Mode. Top 5 bendova sa najviše glasova, odnosno lajkova na Tuborg Facebook strani, dobiće priliku da nastupe 18. aprila u klubu Božidarac, u sklopu Vračar Rock festivala pred stručnim žirijem koji će odabrati pobednika. Bend koji bude pobedio nastupiće u okviru turneje Warm up bus-a na dan koncerta 19. maja, i osvojiće novčani fond za kupovinu instrumenata za svoj bend.

makonda-tracker