Jelena Rozga seksi fotografijama najavljuje novu pesmu Nirvana

0
I dok u studiju dovršava snimanje nove pesme, pevačica Jelena Rozga uzela je kratki predah i snimila set fotografija kojima najavljuje svoj novi singl pod nazivom Nirvana.
Jelena Rozga, Foto: Marko Grubišić
Jelena Rozga, Foto: Marko Grubišić

Pesma Nirvana donosi novi zvuk i prikazuje malo drugačiju Jelenu koja se na ovaj muzičko -  stilski okret upravo odlučila osluškujući želje svoje drage publike. Reč je o brzoj i dinamičnoj pesmi čiji moderan aranžman donosi vruće plesne ritmove i energiju koja vas u trenu obuzme.



- Nova pesma za mene je uvek  radost kojoj se svaki put iznova jako veselim. Moja publika zaslužuje najbolje i upravo zbog njih dajem celu sebe. Svojoj publici osim nove pesme želim dati celi paket jer pesma se osim sluhom doživljava i vizuelno - pokretom, koreografijom, stilom.

Nekada treba i malo rizikovati, ali uz publiku kao što je moja i koja je uvek na mojoj strani spremna sam na nove izazove. Ovu pesmu poklanjam mojoj dragoj publici koja je moj pokretač, moj oslonac i razlog zašto svaki dan pevam ispunjenog srca - izjavila je Jelena Rozga.

Premijera pesme Nirvana očekuje se kroz dvadeset dana kada će se za pesmu snimati i video spot. I ova numera  nastala je iz radionice bračnog para Huljić, dok aranžman potpisuje producent Boris Đurdević.

makonda-tracker